Categories: Ψυχαγωγία

Survivor: Νέο ερωτικό ειδύλλιο στον Άγιο Δομήνικο – Τίτλοι τέλους για Μυριέλλα και Κατσαούνη;

Share

Το ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη, το οποίο έχει περάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά από 40 κύματα, φαίνεται να έρχεται πραγματικά στο τέλος του.

Ενώ το love story της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη σιγοσβήνει σαν αναμμένο κεράκι που τελειώνει το φυτίλι, οι χρήστες του Twitter πρόλαβαν και ανακάλυψαν το νέο (δυνητικό) ερωτικό ειδύλλιο στις παραλίες του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου, όταν η κάμερα της παραγωγής έδειξε ένα στιγμιότυπο της Θωμαΐδος Εμμανουηλίδου να συζητά με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη σχετικά με τη σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη με του Γιάννη Τσολάκη. Η παίκτρια δεν έκρυψε την ανησυχία για τους δυο παίκτες, ενώ μάλιστα ρώτησε τον συνομιλητή της αν γνωρίζει κάτι για τη σχέση που έχουν αναπτύξει, καθώς η ίδια έχει βάσιμες υποψίες.

Θωμαϊς Εμμανουηλίδου: «Δεν θέλω να νιώθει ότι πάω να τις φάω το αγόρι ή να την κάνω να την κάνω να ζηλέψει»

«Πάντως ένα άλλο θέμα θέλουν να σε ρωτήσω. Βλέπουμε τη Σοφιάννα με τον Γιάννη να έχουν έρθει πιο κοντά. Δεν ξέρω ρώτησα την Πελαγία χθες επειδή δεν έχω έρθει από την αρχή του παιχνιδιού, αν έχουνε σχέση ή παίζει κάτι μεταξύ τους. Πήγα και τη ρώτησα γιατί αισθάνομαι ότι κάθε φορά που βρίσκομαι τυχαία στο ίδιο μέρος με τον Γιάννη, η Σοφίαννα έρχεται κατευθείαν. Δεν θέλω να νιώθει ότι πάω να τις φάω το αγόρι ή να την κάνω να ζηλέψει και με τα ξύλα έγινε αυτό και τις προάλλες που συζητούσαμε.

Δεν θέλω να πιστεύει ότι πάω να τους χαλάσω ένα “love story” που μπορεί να έχει δημιουργήσει στο μυαλό της. Σε καμία περίπτωση δεν με αφορά εάν πιστεύει ότι με το σκηνικό της αγάπης θα μείνει περισσότερο μέσα στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια της παίκτριας του Survivor.

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα το πρωί η Πελαγία με ενημέρωσε ότι είχε ξαπλώσει δίπλα της η Θωμαΐς και τη ρώτησε αν εγώ και ο Γιάννης έχουμε δεσμό γιατί λέει όταν πάει να μιλήσει στον Γιάννη ως δια μαγείας εμφανίζομαι και εγώ. Πάντως, η Πελαγία μία χαρά έβαλε τα πράγματα στη θέση της όπως κάνει πάντα και της είπε ότι “δεν συμβαίνει κάτι είναι απλά φίλοι και είναι πολύ κοντά. Αλλά παρ’ όλα αυτά αν έχεις κάποια απορία μπορείς να πας να ρωτήσεις την Σοφιάννα και να σου λυθεί”», είπε από την πλευρά της η Σοφιάννα.

Το βίντεο του ΣΚΑΙ για το νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι:

Πηγή: ladylike.gr