Media

Survivor: Νικητής του παιχνιδιού ο Ηλειακής καταγωγής, Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Το φετινό παιχνίδι που καθήλωσε άπαντες στους τηλεοπτικούς δέκτες έφτασε στο τέλος του, μετά από πέντε μήνες με μία φαντασμαγορική τελευταία ζωντανή μετάδοση από το αμφιθέατρο στο Άλσος Βεΐκου. Ντάνος και Μάριος τέθηκαν για μία τελευταία φορά αντιμέτωποι στο φετινό Survivor διεκδικώντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

SURVIVORSURVIVORSURVIVOR

Ο παίκτης που τελικά κατάφερε να κερδίσει αυτόν τον πεντάμηνο μαραθώνιο είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος θα φύγει κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος από το παιχνίδι. Ο νικητής βγήκε με την καθιερωμένη διαδικασία της θετικής ψήφου μέσω τηλεφώνου από το τηλεοπτικό κοινό.

SURVIVORSURVIVORSURVIVOR

Νωρίτερα είχε αναφέρει πως «δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ που τελειώνει όλο αυτό. Γιατί για εμένα ήταν ένα ταξίδι μαγικό και ευλογημένο από το Θεό. Πάντως αν και επίσημα η ημερομηνία σήμερα σημαίνει το τέλος, για εμένα δεν θα τελειώσει ποτέ και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ό,τι έζησα εκεί. Θα τα έχω πάντα μαζί μου». Στη συνέχεια στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο ο Ντάνος είπε ξανά πως «η πείνα ήταν μία δυσκολία αλλά η μεγαλύτερη που είχα να αντιμετωπίσω ήταν οι προσωπικές σχέσεις και το πώς έκανα με τα λόγια μου και τις πράξεις μου κόσμο να αλλάξει συμπεριφορά».

Ο Μάριος Ιωαννίδης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως «είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ένα ταξίδι με δυσκολίες, με χαρές, με λύπες. Μια πορεία που θα μείνει χαραγμένη στη ζωή μου για πάντοτε. Τελευταία μέρα του Survivor. Νομίζω πως σήμερα που τελειώνει όλο αυτό, γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μένα».

SURVIVORSURVIVORSURVIVORSURVIVORSURVIVOR

O «Ντάνος» του Survivor κατάγεται από την Ηλεία (από το Δούκα)!

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα