Ψυχαγωγία

Survivor: Ο Χάρος στην παραλία του Αγίου Δομίνικου

Επέστρεψαν στις νίκες οι Διάσημοι κερδίζοντας με 10-5 τον αγώνα επάθλου άνεσης. Τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια θα γεμίσουν και πάλι την καλύβα των Διασήμων. Η νίκη αυτή, εκτός από το έπαθλο, τους έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξουν τους τρεις νέους παίκτες για την ομάδα τους.

Έτσι, στην ομάδα των Διασήμων είναι πλέον και η Εύη Σκαρώνη, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων Χάρος, ενώ οι τρεις νέοι παίκτες που πλαισιώνουν την ομάδα των Μαχητών είναι ο Πάνος Θεοδώρου, η Μαρία Πανταζή και η Φελίτσια Λαπάτη που συμμετείχε στο χιουμιριστικό ριάλιτι επιβίωσης “Σταρούμπες και Καρύδες” μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Οι έξι νέοι παίκτες, όπως ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, θα έχουν ασυλία για μία εβδομάδα.

Μάλιστα, ο παίκτης με το ιδιαίτερο όνομα έκανε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις νίκες φέροντας και το δεύτερο έπαθλο στην ομάδα των Διασήμων, μετά την ενσωμάτωση των νέων παικτών. Το έπαθλο αυτό ήταν σουτζουκάκια.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, 39 χρονών, έχει καταγωγή από τη Λήμνο και μένει στη Μεταμόρφωση. Δηλώνει προπονητής χόκεϊ επί χόρτου. Ο ίδιος δήλωσε πως έχει οκτώ πανελλήνια πρωταθλήματα και δύο πανευρωπαϊκά.

Survivor 2, Επεισόδιο 36, 18/3/2018

Έξι νέοι παίκτες, τέσσερις γυναίκες και δύο άντρες, προστέθηκαν σήμερα στο παιχνίδι, δίνοντας άλλον αέρα στις δύο ομάδες. Ο Παναγιώτης Θεοδώρου, η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαρία Πανταζή πήγαν στους Μαχητές, ενώ ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, η Παρασκευή Σαλταφερίδου και η Εύη Σκαρώνη στους Διάσημους.👌Δείτε όλο το απόσπασμα από την είσοδο των νέων παικτών, καθώς και περισσότερο υλικό στη σελίδα μας: http://survivor.skai.gr/#SurvivorGR #Skaitv #Skaitvchannel

Gepostet von Survivor Greece am Sonntag, 18. März 2018

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα