Ψυχαγωγία

Survivor: O Γιώργος Κατσαούνης έφτασε Ελλάδα με τα ίδια ρούχα που φορούσε στον Άγιο Δομίνικο

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Γιώργος Κατσαούνης!
Ακούστε το άρθρο

Στα πάτρια εδάφη όπως είναι γνωστό από χθες επέστρεψε ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά την επεισοδιακή του αποβολή από το Survivor λόγω της επίθεσής του στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», συνοδευόμενος όπως συνηθίζεται από δύο άνδρες της παραγωγής. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι εμφανίστηκε με τα ίδια ρούχα που φορούσε στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως είχε ένα απρόοπτο κατά την επιστροφή του αφού έχασε τη βαλίτσα του!

«Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το», ανέφερε στους άνδρες της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια δήλωσε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί: «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω».

Αν και ο Γιώργος Κατσαούνης δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους, όπως ποιες είναι οι σχέσεις του με την παραγωγή αλλά και γιατί δεν βγήκε να μιλήσει μέσω Skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, εκείνος δεν είπε ούτε μια λέξη. Μάλιστα το πάνελ της επομπής της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε πως η παραγωγή τον πέταξε σαν την τρίχα από το ζυμάρι και πως ήταν ανεπιθύμητος στον Άγιο Δομίνικο. Σημείωσαν πως έφυγε με τα ίδια ρούχα που φορούσε και δεν έκανε καν μπάνιο…

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

O Γιώργος Κατσαούνης μετά την οριστική αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης, επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. O «Τσάκα Τσούκας» όπως είναι το παρατσούκλι του ευχαρίστησε όλους όσους των στήριξαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τον κόσμο.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικα. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το επάθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΟΣ», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ο αγρότης του Survivor.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα