Ψυχαγωγία

Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζει ταξιδιωτική εκπομπή – Πλάνα από τον «πιλότο»

Τα τελευταία νέα από τον πρώην παίκτη του Survivor.
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες, όπως αποκαλύφθηκε σε εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η «Super Κατερίνα» εξασφάλισε πλάνα από τα γυρίσματα στο Λονδίνο με καλεσμένη την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζει τον «πιλότο», μέσω του οποίου θα προσπαθήσει να… δελεάσει τα κανάλια για να προκύψει συνεργασία.

Στην παρούσα φάση, το προφίλ του περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες από ταξίδια που κάνει το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη.

Να σημειωθεί ότι στο Λονδίνο βρέθηκε και ο Χάρης Βαρθακούρης, επομένως θα συμμετάσχει κι εκείνος στο όλο εγχείρημα.

Ταξιδιωτική εκπομπή, λοιπόν, σχεδιάζει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, επομένως αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια.

Θα καταφέρει να πείσει κάποιο κανάλι για συνεργασία; Και αν ναι:

  • πότε θα γίνει;
  • ποιο θα είναι το κανάλι;

Τα προηγούμενα νέα του πρώην παίκτη του Survivor

Προτού επιστρέψει στις ειδήσεις με θετικό πρόσημο, στα τέλη του 2021, ο Τζέιμς Καφετζής είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Τότε, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, είχε ενημερώσει ότι ο γνωστός Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί του είχε καταθέσει αγωγή, αξιώνοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Ο λόγος; Η συμμετοχή του στο μουσικοχορευτικό show J2US στον ALPHA.

«Είναι ανεπίτρεπτο, είναι διωγμός. Θα μπορούσε να γίνει όταν έφυγε. Αυτό γίνεται γιατί ο συγκεκριμένος κράτησε σταθερή την κόντρα του. Είναι ανταγωνισμός ανάμεσα σε εταιρείες και κανάλια», είχε σχολιάσει σχετικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Υπενθυμίζεται, πως οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεσμεύονται με συμβόλαιο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στο οποίο δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν σε ανταγωνιστικά τηλεοπτικά προϊόντα.

Ο Καφετζής, πάντως, είχε επισημάνει πως το συμβόλαιό του ανέφερε ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε συναφή τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως για παράδειγμα το Nomads.

Όλη η επικαιρότητα