Media

Survivor: “Σφαγή” για το που θα γίνει ο τελικός!

Ακούστε το άρθρο

Πολλά έχουν ακουστεί κατά διαστήματα για το που θα γίνει ο τελικός του ελληνικού Survivor που έχει “σπάσει” τα κοντέρ τηλεθέασης και τα “σπάει” κάθε φορά που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Έχει ακουστεί η Μεσσηνία και το πολυτελές Costa Navarino, έχει ακουστεί η Ρόδος και η Λέσβος.

Αυτόν τον τελικό, ποιος θα τον πάρει; Κανείς δεν ξέρει για την ώρα. Πριν από μερικές μέρες το lesvospost.com είχε γράψει ότι το τελικός του παιχνιδιού πιθανότητα θα διεξαχθεί στη Λέσβο. Μάλιστα, οι τοπικές αρχές έκαναν, πριν από καιρό, και μια συνάντηση με το ζεύγος Σεβντά και Τζαν Ελγκίζ, οι οποίοι είμαι λάτρεις του νησιού και γνωρίζουν τον παραγωγό του Survivor, Ατσούν Ιλιτσαλί.

Η συνάντηση έγινε με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού της Λέσβου και τότε έπεσε στο τραπέζι η πρόταση ο τελικός του Survivor να γίνει στο νησί. Μάλιστα, σύμφωνα με το lesvospost.com, τότε ο Ελγκίζ είχε επικοινωνήσει με τον Ιλιτσαλί, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για να του μεταφέρει την πρόταση και ο Τούρκο καναλάρχης φέρεται να είδε θετικά το ενδεχόμενο. Μέσα στην εβδομάδα, μάλιστα, αναμένεται στο νησί η υπεύθυνη παραγωγής κα Seda.

Σύμφωνα με το kalloninews, η Seda θα βρεθεί στο ελληνικό νησί την Πέμπτη (25.05.2017) και το επικρατέστερο μέρος είναι ο τελικός να γίνει στη Σκάλα Καλλονής.

Την ίδια στιγμή όμως, ΜΜΕ της Ρόδου αναφέρουν ότι ο τελικός του Survivor θα γίνει στη Ρόδο και μάλιστα σε τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης… Η Rodiaki αναφέρει πως ο τελικός θα γίνει από τις 21 έως τις 30 Ιουνίου και πως αυτό το έχει επιβεβαιώσει και ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

«Τα μέλη της παραγωγής ξεπερνούν τα 1.000 άτομα, ενώ ζητήθηκαν και 400 δίκλινα δωμάτια για την φιλοξενία τους. Όπως είπε ο περιφερειάρχης έχουν επιλέξει συγκεκριμένο χώρο τον οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει και τον οποίο θεωρούν ιδανικό για τα γυρίσματα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο χώρος που επελέγη είναι τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όλη η επικαιρότητα