Ψυχαγωγία

Survivor spoiler 16/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler 16/3: Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Μπλε ή κόκκινη;
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor θα ολοκληρωθεί με έπαθλο φαγητού. Σε αυτό, όπως πάντα, σας έχουμε από πολύ νωρίς την πρώτη εκτίμηση.

Οι Ασυλίες μοιράστηκαν στα δύο. Μια νίκη για τους Κόκκινους, ρεβάνς για τους Μπλε και φυσικά το αγώνισμα επικοινωνίας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το τελευταίο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μπορείτε να δείτε την έκβασή του στη Live μετάδοση. Το πήραν οι κόκκινοι. Στη συνέχεια όμως, άλλαξε το σκηνικό. Με άλλα λόγια, το δεύτερο έπαθλο φαγητού της ημέρας πήγα στα χέρια των Μαχητών.

Από εκεί και πέρα έχουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/3) υπάρχει και το Συμβούλιο Αποχώρησης.

Μια αποχώρηση – ΒΟΜΒΑ μας περιμένει εκεί, που θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά ίσως και ηρεμήσει την ομάδα που θα την υποστεί.

Πριν όμως φτάσουμε στο δραματικό συμβούλιο με τους τέσσερις υποψήφιους, προηγείται χρονικά και εκ των πραγμάτων, το αγώνισμα επάθλου.

Το φαγητό αποτελεί πολύτιμο καύσιμο για τις δύο ομάδες, ειδικά τώρα που έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Πάμε για εκτίμηση; Πάμε!

Διάσημοι ή Μαχητές το έπαθλο;

Ακόμα δεν έχει βγει το trailer που θα μας επιτρέψει να ερμηνεύσουμε τον στόχο και τον στίβο μάχης. Ωστόσο, η λογική από μόνη της, αλλά και κάποιες πληροφορίες, μας δίνουν την πρώτη εικόνα.

Η νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα επικοινωνίας δεν ήταν απλώς μια νίκη. Είδαν τους αγαπημένους τους μετά από καιρό και όχι μόνο μέσα από φωτογραφίες.

Και τίποτα να μην τους έλεγαν, μόνο και μόνο που τους είδαν ήταν αρκετό για να τους τονώσει για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον.

Με αυτό το τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ, οι Κόκκινοι θα πάνε για τη δεύτερη σερί νίκη απέναντι στους Μαχητές.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι οι Διάσημοι, όντως θα κατακτήσουν τη νίκη στο έπαθλο φαγητού και θα πάνε χορτάτοι στο Συμβούλιο.

Πηγή: sportime.gr

Όλη η επικαιρότητα