Ψυχαγωγία

Survivor Spoiler 30/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει στην Πούντα Κάνα

H νικήτρια ομάδα πρόκειται να μεταφερθεί στο φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων, στην Πούντα Κάνα.
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor πρόκειται να δούμε απόψε 30/4 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και το Spoiler είναι εδώ!

Στο αποψινό επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στο ceremony πριν από το παιχνίδι και ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοινώνει πως στον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, η νικήτρια ομάδα πρόκειται να μεταφερθεί στο φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων, στην Πούντα Κάνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η Μπλε! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Survivor – Κουρεντή: «Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι γράφει η κάμερα»

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για το Survivor, τον Γιώργο Κατσαούνη ενώ προχώρησε παράλληλα σε κάποιες αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης σχεδόν ενάμιση μήνα πριν, είπε:

«Ο Άρης όταν μπήκε στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε κάτι κακό από έξω. Μου είπε απλά ότι έχει γίνει ντόρος έξω με τον Κατσαούνη. Του είπα πως όντως ένιωσα πράγματα. Αν νιώσω ότι ο άλλος που έχω απέναντί μου είναι αυθεντικός, και αληθινός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του ή αν ταιριάζουν οι κόσμοι μας».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε ότι: «Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι όπως το είχα στο κεφάλι μου…. Εγώ ήδη ένιωθα άσχημα, γιατί ένιωθα σχεδόν όλους τους συμπαίκτες μου απέναντί μου, επειδή υπήρχε το ότι “ο κόσμος ασχολείται με τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη”. Όταν μπήκε ο Άρης και μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται χαμός έξω, εγώ ήδη είχα απομακρυνθεί».

Σχετικά με το φιλί που αντάλλαξε με τον Γιώργο Κατσαούνη, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε:

«Το φιλί ήταν πολύ αθώο για μένα. Δεν είχε τη βαρύτητα που απέκτησε. Υπήρχε ο κανόνας οι δυο ομάδες να μην έρθουν κοντά και να φανεί αυτό στην κάμερα. Όταν πήγαμε οι χαμένοι να μπούμε στην πισίνα δεν είχαμε ιδέα ότι θα τραβάνε οι κάμερες. Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, εγώ νόμιζα πως δε γράφει καμία κάμερα. Ήρθε ο Βαλάντης να μας κρύψει. Μετά με ρώτησε η Ευρυδίκη αν φιλήθηκα με τον Γιώργο στην πισίνα. Ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και ένιωθα πράγματα για αυτό τον άνθρωπο. Εγώ δε θυμόμουν ότι είχα πει ότι είχα σχέση. Είχαν πιάσει άνθρωποι τον Γιώργο και του το είπαν ότι έχω σχέση. Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει».

Ακόμα, αναφέρθηκε στον John Lygno, λέγοντας: «Για εμένα ο John δεν είναι φίλος, δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπω 100% φιλικά, αλλά δεν είναι ούτε η σχέση μου. Και αν υπήρχε αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος στη ζωή μου δεν θα καταλάβαινε τη σχέση μας».

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα