Lifestyle Media Smile

Survivor – Στέλλα Ανδρεάδου: «Ο Άρης είχε έπαρση από την αρχή, ο Σπύρος είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Βρισηίδα»

«Δεν χάνω ποτέ, έχω 30 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο, έχω τα καλύτερα στατιστικά», έλεγε ο Άρης Σοϊλέδης, σύμφωνα με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι
Ακούστε το άρθρο

Η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία αποχώρησε από το Survivor μια «ανάσα» πριν το ριάλιτι επιβίωσης γίνει ατομικό, επέστρεψε στην Ελλάδα και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας για την εμπειρία της από το παιχνίδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Love It», όπου και βρέθηκε καλεσμένη, η Στέλλα Ανδρεάδου, έκανε μεταξύ άλλων, ειδική αναφορά και στουςΣπύρο Μαρτίκα και Άρη Σοϊλέδη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το ειδύλλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η ίδια απάντησε:

«Από τη μεριά του Σπύρου ήταν πολύ αληθινό, λαϊκά είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα. Κοιτούσε τη Βρισηίδα και έλαμπε, έλιωνε. Μου έκανε απλά εντύπωση το πόσο γρήγορα τελείωσε όλο αυτό, και αυτό συνέβη γιατί πληγώθηκε από όσα είπε η Βρισηίδα», είπε αρχικά για το ειδύλλιο που όλοι είδαμε στις οθόνες μας.

Στην πορεία της συζήτησης, η πρώην παίκτρια μίλησε και για τον Άρη Σοϊλέδη, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως ο ποδοσφαιριστής είχε έπαρση από την αρχή του παιχνιδιού. «Από την αρχή του παιχνιδιού ο Άρης μπήκε με λίγο έπαρση, “δεν χάνω ποτέ”, “έχω 30 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο”, “έχεις έπαρση Τάλα”, “έχω τα καλύτερα στατιστικά” κ.ο.κ.. Έχει κάνει διάφορες δηλώσεις που δείχνουν πως έχει έπαρση», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

πηγή:protothema

Όλη η επικαιρότητα