Εκπαίδευση Ηλεία

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Πύργου Π. Αντωνακόπουλου, στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2019

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της επίσημων αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2019, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και ειδικότερα των σχολείων του Δήμου Πύργου που κατάφεραν ύστερα από κόπους ετών να εισαχθούν στις σχολές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας.

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας ολοκληρώνεται τυπικά ένας απαιτητικός, επίπονος και μακροχρόνιος αγώνας και με την τελική επιτυχία σας, οι κόποι, οι αγωνίες, οι προσδοκίες και τα όνειρά σας δικαιώνονται. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σας και κάθε πρόοδο στο νέο κύκλο που ανοίγει στη ζωή σας.

Θερμά συγχαρητήρια βεβαίως αξίζουν επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, τους «αφανείς ήρωες» της επιτυχίας, που με τον πολύπλευρο ρόλο τους και τη συνεχή καθοδήγησή τους στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των μαθητών για την επίτευξη των στόχων τους.

Απευθυνόμενος στις μαθήτριες και τους μαθητές που, παρά την προσπάθειά τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι τα όνειρα και η επιτυχία στη ζωή δεν εξαντλούνται στα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η μη επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου δεν θα πρέπει να λογίζεται ως αποτυχία.

Αντίθετα, να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να αγωνίζονται και να προσπαθούν με στοχοπροσήλωση και θάρρος και η  επιτυχία και η δικαίωση δε θα αργήσουν να έρθουν.

Τέλος να επισημάνω ότι τόσο ο ίδιος ως Δήμαρχος όσο και η Δημοτική αρχή Πύργου θα υποδεχθούμε με χαρά και θα “αγκαλιάσουμε” τους νέους φοιτητές που θα έρθουν να σπουδάσουν στο ΑΕΙ του Πύργου και θα σταθούμε αρωγοί στα αιτήματά τους για όσο το δυνατόν επίτευξη καλύτερου επιπέδου σπουδών αλλά και της ζωής τους στην πόλη μας

Όλη η επικαιρότητα