Lifestyle

Σύγχρονες Μπαρμπαρέλλες, techno-strech και φιγούρες του “Saturday night Fever” κυκλοφορούν on the beach…

Ακούστε το άρθρο

Ίσως κανείς δεν περίμενε ότι η «επιστροφή» σε παλιότερες, στυλιστικά, δεκαετίες θα έφερνε στην επιφάνεια το ασημένιο χρώμα που μοιάζει με αυτό του διαμαντιού.

Πιστεύω ότι αν και είναι ένα δύσκολο χρώμα, χαρίζει απίστευτη λάμψη και γοητεία στις γυναίκες όλων των ηλικιών. Αρκεί να γνωρίζουν πώς ακριβώς πρέπει να το φορέσουν. Το ασημί, το αστραποβόλο αυτό χρώμα της πλατίνας και των ονειρεμένων diamonds θέλει σίγουρα… τρόπο. Δεν είναι δυνατόν όλες ξαφνικά οι γυναίκες να μεταμορφωθούν σε… Μπαρμπαρέλλες.

Όταν η Τζέην Φόντα έπαιξε το ρόλο στο σινεμά, ήταν νεαρή, με sexy πρόσωπο και θανατηφόρες αναλογίες. Σήμερα η Φόντα, αν και βρίσκεται στη δεκαετία των ογδόντα, διατηρεί ακόμα εκπληκτικό σωματότυπο. Eίναι η μόνη που ανεβαίνει έστω για «πλάκα» στην πασαρέλα (το απέδειξε πριν λίγους μήνες με κολλητά ασημένια «δύσκολα» φορέματα). Τα outfits της πλατίνας λάμπουν μαγικά, όπως τα περίφημα σκουλαρίκια (50 καρατίων το καθένα) του οίκου Graff με την ονομασία “the eternal twins”. Τα παντελόνια techno-stretch της Prada κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ η ιδιοφυής Donatella Versace έβγαλε και πάλι στην αγορά το ασημένιο, μίνι κολλητό φόρεμα που φορούσε η Τζένιφερ Λόπεζ σε ένα πάρτι (διασκέδαζαν μαζί στη Νότιο Ιταλία).

Ο οίκος Fendi δημιουργεί για το καλοκαίρι φορέματα από ασημένιες παγιέτες, ενώ η διεθνούς φήμης ελληνίδα designer Σήλια Κριθαριώτη, έτρεφε πάντα ιδιαίτερη αδυναμία στο χρώμα του… παραμυθιού.

Κοντά και μακριά ασημένια φορέματα Haute Couture by Celia Kritharioti και τις φετινές, καυτές νύχτες του καλοκαιριού, καμωμένα από πανάκριβα κρύσταλλα. Πολύτιμες πέτρες και στον οίκο GraΜbattista Valli, κομπινεζόν-σορτ από τον Zuhair Murad, παντελόνια technique metalliseé από τον Tom Ford. Συνδυάζεται με ανδρικού τύπου ασημένια παπούτσια Church. Τα σανδάλια “Half-Bow” της Stella Luna συνοδεύουν τα βραδινά outfits, μπορούν όμως να φορεθούν και με τζινς.

Η ασημένια “Petite Boite Chapeau”, μεταλλική τσάντα και το ασημένιο Louis Vuitton παντελόνι δημιουργούν σκηνικό Saturday Night Fever.

Οι ασημένιες μπότες με τις παγιέτες δίνουν την αίσθηση disco ball. Με την υπογραφή Dolce & Gabbana.

Τα ασημένια, διαστημικά γυαλιά by Calvin Klein θυμίζουν αυτά που βλέπαμε σε ταινίες της δεκαετίας του ’70.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα