Ηλεία

Συγκέντρωση – Μήνυμα μεγάλης νίκης για τον Γ. Αργυρόπουλο στο Λαμπέτι

«Ενώσαμε το Λαμπέτι θα ενώσουμε όλο τον Πύργο»

Σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του «Οραμα Δημιουργίας» στο Λαμπέτι μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Αργυρόπουλος.

Συγκέντρωση που έδωσε το μήνυμα της πρωτιάς και της νίκης της παράταξης στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Οι κάτοικοι του Λαμπετίου επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου κατακλύζοντας και τα τρία καφενεία του χωριού αλλά και τον κεντρικό δρόμο. Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος από τις εκδηλώσεις αγάπης προς το προσωπό του τόνισε ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους όλα τα προηγούμενα χρόνια σε όλες τις μάχες που έχει δώσει. «Ο συνδυασμός πέτυχε να ενώσει το Λαμπέτι.

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα ενώσουμε ολόκληρο το δήμο» επισήμανε ο κ. Αργυρόπουλος καταχειροκροτούμενος από το πλήθος. Πλαισιωμένος από πολλά μέλη του συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος μπορεί να εγγυηθεί τη συνεργασία και τη συναίνεση την επόμενη των εκλογών αφού είναι ο μοναδικός που δεν έχει προκαλέσει αντιπαλότητες με άλλους υποψηφίους. «Θα μπούμε μπροστάρηδες στη νέα σελίδα που θα ανοίξει για τον τόπο μας» επισήμανε ο Γιάννης Αργυρόπουλος και ζήτησε από τους φίλους του να μην πάει καμιά ψήφος χαμένη!

Δείτε Φωτογραφίες

Όλη η επικαιρότητα