Μεσσηνία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το χειρουργείο του 23χρονου από τους Γαργαλιάνους

Η αλληλεγγύη στην πράξη με άμεση κινητοποίηση, κυρίως μέσα από τα social media, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα πολύ έγκαιρα και ήδη από την Παρασκευή συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία ο 23χρονος με καταγωγή από τους Γαργαλιάνους.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, ο αδερφός του Γιώργου Βρεττού, που δίνει μάχη για τη ζωή, ενημέρωσε μέσω facebook πως συγκεντρώθηκαν τα χρήματα ευχαριστώντας όλους και τον καθένα χωριστά για την αλληλεγγύη που έδειξαν τόσο γρήγορα.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Βαρελάς, αναρτησε στο facebook: «Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την αλληλεγγύη που μας δείξετε τόσο γρήγορα. Σας ενημερώνουμε ότι τα χρήματα που ζητήσαμε έχουν συγκεντρωθεί. Το υπόλοιπο ποσό μας ενημέρωσαν ότι θα κατατεθεί έγκαιρα. Άμεσα θα υπάρξει ενημέρωση για τις όποιες εξελίξεις. Παρακαλούμε πολύ για την άμεση κοινοποίηση του συγκεκριμένου post. Συγνώμη που δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε άμεσα σε όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε. Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι».

Πηγή: tharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα