Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Συγκίνηση Κυριάκου στην Κρέστενα και αυτοψία στο Φράγμα Αλφειού

Συγκινητικές στιγμές βίωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην κεντρική πλατεία των Κρεστένων, καθώς τον υποδέχθηκαν με θέρμη δεκάδες πολίτες, οι οποίοι του υπενθύμισαν με φωτογραφίες την ομιλία του πατέρα του, Κων/νου Μητσοτάκη,  στην ίδια πλατεία πριν από τριάντα χρόνια, στο πλαίσιο των εκλογών του 1989.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε δεκάδες επαγγελματίες και νέους της πόλης και ακολούθως συζήτησε με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκη Μπαλιούκο, για τα προβλήματα της περιοχής και την ανάγκη ανάπτυξης που θα παράγει πλούτο για να υποστηριχθούν οι κοινωνικά αδύναμοι.

Παράλληλα, συνεχάρη τον κ. Μπαλιούκο για την επανεκλογή του, παραθέτοντας την αντίληψή του για την τοπική αυτοδιοίκηση α’ βαθμού.

«Οι ικανοί και άξιοι δήμαρχοι, ασχέτως κομματικών αναφορών, εκλέγονται και στηρίζονται. Αυτός είναι και ο χαρακτήρας που δίνουμε στην αυτοδιοίκηση α’ βαθμού. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με όλους τους δημάρχους και τους περ/ρχες. Πριν από 30 χρόνια στην ίδια πλατεία μίλησε ο Κων/νος Μητσοτάκης στις εκλογές του 1989-90. Τώρα οι συγκυρίες είναι έτοιμες για μεγάλη πολιτική αλλαγή», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας ισχυρή εντολή από τους Ηλείους.

Ο κ. Μπαλιούκος υπενθύμισε την προηγούμενη κοινή τους συνάντηση στην Πλατιάνα το 2007, μετά τις φονικές πυρκαγιές, και παρέδωσε στον κ. Μητσοτάκη υπόμνημα με τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν την Ηλεία και τον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα Μακρίσια και χαιρέτισε δεκάδες πολίτες, ενώ πραγματοποίησε και αυτοψία στο φράγμα του Αλφειού στο Φλόκα, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα στο αρδευτικό, τα χρέη των ΤΟΕΒ και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υποδομών του πρωτογενούς τομέα.

Όλη η επικαιρότητα