Πολιτισμός

Η συγκίνηση του Χάρη Κότσιφα μετά το ονειρικό «TERRA OLYMPIA»

Ακούστε το άρθρο

Ο Χάρης Κότσιφας  είναι ο εκπαιδευτικός που προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη και τις γνώσεις του στον τομέα του Πολιτισμού στην Αμαλιάδα και τον εμπιστεύονται καταξιωμένοι δημιουργοί για να σκηνοθετεί τα έργα τους. Ο Χάρης Κότσιφας μετά από ένα πολύ έντονο πολιτιστικά καλοκαίρι, αισθάνθηκε την ανάγκη μέσα από το Fb να ευχαριστήσει συνεργάτες και φίλους:

«Ένα ακόμα πολύ σημαντικό ταξίδι μου στο χώρο της τέχνης τελείωσε. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σ εμπιστεύονται 2 συνεχόμενα χρόνια , πέρυσι στο έργο «HOPE-ΕΛΠΙΔΑ» και φέτος στο «TERRA OLYMPIA» δημιουργοί διεθνούς φήμης σαν τον κ. Γιώργο Βούκανο, για να σκηνοθετήσεις και να παρουσιάσεις τα έργα τους.

Φυσικά τίποτα δεν θα είχα καταφέρει αν δεν είχα δίπλα μου τόσους φίλους, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μου για δημιουργία, αν δεν είχα δίπλα μου τον κόσμο να στηρίζει τις δουλειές μου ,μα πάνω απ όλα αν δεν είχα δίπλα μου τους συνεργάτες μου ,«τα παιδιά μου» από την ομάδα μας «ερασιΤΕΧΝΕΣ»

Αναφορά στο “Terra Olympia

Μετά λοιπόν τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε με το «TERRA OLYMPIA» με το ολόγιομο φεγγάρι να μας συντροφεύει αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου :

• Τον Μουσικοσυνθέτη και Δ/ντη Του Διεθνούς Φεστιβάλ Ήλιδας κ. Γιώργο Βούκανο για την μεγάλη τιμή που μου έκανε και για την καταπληκτική μουσική του με την οποία δημιούργησε μια ουράνια ατμόσφαιρα.
• Την κ. Μαίρη Βούκανου που με τα κείμενά της και τους στίχους της με ενέπνευσε να δημιουργήσω
• Την κ. Κωστάντζα Πρίντεζη που είχε την επιμέλεια κίνησης και τα κορίτσια της Σχολής Χορού- Ωδείο «Πολύτεχνο» Γιώτα Αρβανίτη, Μαργαρίτα Γεωργιτσογιαννάκου, Μαρία Δούνια, Μαριφαίη Μιχάλα, Μαρία Μπούρα, Χριστίνα Ντράλια, Κατερίνα Ρούσου, Νεφέλη Σπηλιωπούλου, Ελευθερία Τσακουλογιαννοπούλου, Μαρία Τσακουλογιαννοπούλου, Χριστίνα Τσίπηρα που χόρεψαν υπέροχα κάτω από το φως της Πανσελήνου.
• Την Σοπράνο με την θεσπέσια φωνή Άντα Αθανασοπούλου που μας ταξίδεψε σε ένα ονειρικό ταξίδι στο χρόνο.
• Τους υπέροχους μουσικούς Τρύφωνα Τρυφωνόπουλο στην κιθάρα και τους ήχους, την Μαργαρίτα Θεοφιλοπούλου στην Τρομπέτα και τον Συμεών Κωνσταντινίδη στα κρουστά που απέδωσαν με υπέροχο τρόπο τα Μουσικά θέματα της παράστασης.
Την εξαίρετη παρουσιάστρια Χρύσα Ρώμα που με την υπέροχη φωνή της απέδωσε στα αγγλικά τα κείμενα
• Την Έφη Παναγοπούλου για τα καταπληκτικά βίντεο και τις φωτογραφίες των προβολών.
• Τον μοναδικό ηχολήπτη και φωτιστή Γιάννη Αποστολόπουλου που «Ζωντάνεψε» με τα φώτα του το Αρχαίο Θέατρο και δημιούργησε μια υποβλητική ατμόσφαιρα.
• Την άριστη συνεργάτιδά μου και βοηθό μου Ελένη Σκορδίλη για την ουσιαστική της και συνεχή βοήθεια
• Τους φίλους και συνεργάτες Γεράσιμο Λούντζη και Αποστόλη Τσόλη που αποτύπωσαν υπέροχα με τους φακούς των μηχανών τους αυτή την ονειρική βραδιά.
• Τον Δήμο Ήλιδας , την Ζ’ εφορία Αρχαιοτήτων και το ΝΠΔΔ « Ο Ηλείος» για την στήριξη τους.
• Τα παιδιά της Θεατρικής μας ομάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ» που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν δύναμη.
• Όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας για άλλη μια φορά».

Όλη η επικαιρότητα