Media

Συγκινητικές στιγμές στην εκπομπή της Μπουσδούκου για τον Βασίλη Μπεσκένη

Ακούστε το άρθρο

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη σε ηλικία μόλις 43 ετών, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη το πρωί της Κυριακής.

Το πρωί της Δευτέρας, οι συνεργάτες του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αποχαιρέτησαν με ένα αφιέρωμα τον δημοσιογράφο και συνεργάτη τους: Η εκπομπή της Άννας Μποσδούκου, στην οποία εμφανιζόταν καθημερινά ο Βασίλης Μπεσκένης, άρχισε με πλάνα του δημοσιογράφου και με την άδεια καρέκλα του στο πάνελ της εκπομπής.

Η ίδια η παρουσιάστρια λύγισε στον «αέρα» της εκπομπής της, μιλώντας για εκείνον: «Ο Βασίλης έφυγε ξαφνικά, θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα, γιατί είναι αναπάντεχος ο τρόπος» επεσήμανε η Άννα Μπουσδούκου.

«Η όλη πορεία του Βασίλη έκανε πάρα πολύ κόσμο να αναγνωρίσει το εξής: Ότι τίποτα δεν το έλεγε τυχαία», ανέφερε μεταξύ άλλων εμφανώς συγκινημένη η ίδια και συνέχισε: «Από αυτή την εκπομπή που συνεργαζόμασταν αυτά τα χρόνια, με διαφωνίες, τσακωμούς και συγκρούσεις, πάντα όμως με αγάπη».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πιτταράς εξήρε τον συνάδελφό του, λέγοντας πως «τα έφερνε όλα τα θέματα τεκμηριωμένα, είναι δύσκολα να αποχαιρετήσεις έναν άνθρωπο, είναι ασήκωτο και δύσκολος ο ρόλος μας. Τα γραφεία μας ήταν απέναντι, μοιραζόμασταν τα πάντα».

Πηγή: NEWS247

Όλη η επικαιρότητα