Ηλεία

Συγκλονιστική τηλεοπτική δήλωση του Πυργιώτη Χρήστου Δημόπουλου: «Ελπίζω ο Τόμας να νικήσει! Εγώ ξύπνησα από κώμα μετά από ενάμιση μήνα!» (VIDEO)

d2.jpg

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα» εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χρήστος Δημόπουλος, του οποίου η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας είχε συγκλονίσει τους Ηλείους. Ο Χρήστος, γιός του πρώην αντιδήμαρχου Πύργου Φώτη Δημόπουλου, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της δημοφιλούς τηλεπαρουσιάστριας -μαζί με την αδελφή του Μαριλίζα- και μίλησε για τον βαρύτατο τραυματισμό του μετά από ατύχημα μέσα στη πόλη του Πύργου συνέπεια του οποίου ήταν να πέσει σε κώμα για ενάμιση μήνα περίπου με τις πιθανότητες να κερδίσει το «στοίχημα» της ζωής να μην ήταν μαζί του κατά την διάρκεια της περιπέτειας του.


Ο νεαρός Πύργιος εξήγησε όλα αυτά που θυμόταν από την περιπέτεια του προκαλώντας συγκίνηση ιδιαίτερα όταν ανέφερε ότι άκουγε το αγαπημένο του τραγούδι που του τραγουδούσε πάντα η θεία του όταν ήταν σε κώμα!
Παράλληλα ο Χρήστος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στους συγγενείς και τους πολυάριθμους φίλους του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα που εδώ και ημέρες συγκλονίζει το Πανελλήνιο μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε και στάθηκε η αιτία για να νοσηλεύεται στην εντατική βρισκόμενος σε κατάσταση κώματος, ανάλογη με αυτή του νεαρού Πυργιώτη…

«Ελπίζω ο Τόμας να νικήσει! Εγώ ξύπνησα από κώμα μετά από ενάμιση μήνα!»… δήλωσε προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στην παρουσιάστρια που στάθηκε ιδιαίτερα στη δύναμη ψυχής που επέδειξε και ήταν αυτή που του χάρισε το δικαίωμα στη ζωή.

Γιώργος Γουβιάς

[email protected]

Όλη η επικαιρότητα