Ελλάδα

Συγκλονίζει 75χρονος που είχε εγκλωβιστεί 22 ώρες στην Αττική Οδό (vid)

Μετά από 22 ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί ο κ. Χρήστος με τη βοήθεια του στρατού, από το σημείο της Αττικής Οδού που είχε μείνει ακινητοποιημένος.
Ακούστε το άρθρο

Ξέσπασε για την απελπιστική κατάσταση στην Αττική Οδό ένας 75χρονος που είχε εγκλωβιστεί για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έτρεμε από το κρυό καθώς είχε τελειώσει το πετρέλαιο στο αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος κ. Χρήστος που βρισκόταν από χθες το μεσημέρι στα διόδια της Κάντζας επί της Αττικής Οδού μίλησε στο ΣΚΑΪ για όσα πέρασε αυτές τις μαρτυρικές ώρες. «Ακούμε πως ο στρατός μοιράζει φαγητά και κουβέρτες, εδώ δεν ήρθε κανείς, τρέμουμε από το κρύο», είπε αρχικά. «Ενας συνάδελφος μου έδωσε νερό να πιω τα χάπια μου, πετρέλαιο δεν έχω, δεν μπορώ τρέμω, θα μείνω. Ενας άλλος κύριος εδώ έχει άσθμα τι να τον κάνω. Είναι δυνατόν να μην έρχονται;», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια έκανε έκκληση για βοήθεια: «Σας παρακαλώ, πείτε τους να δείξουν έλεος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει εδώ, είναι φοβαρό. Ανθρωποι τρέμουν. Δεν υπάρχουμε για αυτούς εμείς; Σας παρακαλώ, σώστε μας».

Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Χρήστος απεγκλωβίστηκε από άνδρες του Στρατού και μίλησε από «καναδέζα» ξεσπώντας εκ νέου για όλα όσα πέρασε: «Τώρα είδα να υπάρχει κινητικότητα, αλλά που ήταν όλοι αυτοί τόσες ώρες. Ημουν 22 ώρες εγκλωβισμένος. Μας άφησαν να μπουμε στην Αττική Οδό, έπρεπε να μας πουν ότι είναι κλειστή, άφηναν μέχρι και βυτιοφόρα να περνούν.  Οταν μπήκαμε στην Αττική Οδό, δεν μας ρωτούσαν ούτε αν έχουμε αλυσίδες, δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε 500 μέτρα. Δεν έπρεπε να μας αφήσουν.  Ηταν χιλιάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι και οχήματα παρατημένα. Λες και είμαστε σε άλλο αιώνα».

Όλη η επικαιρότητα