Ελλάδα

Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης για τον 32χρονο: «Με βίασε, πόνεσα πολύ, μου χάλασε την εφηβεία μου»

«Μου χάλασε την εφηβεία μου και τη σχέση με την αδερφή μου….» αναφέρει το κοριτσάκι.
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο 32χρονος υπάλληλος της αλλαντοβιομηχανίας, πήρε συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, προθεσμία για να απολογηθεί για τη βαριά κατηγορία του βιασμού της 14χρονης αδερφής της φίλης του, η μαθήτρια – τότε – της Β’ Γυμνασίου, μέσα απο την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και αποκαλυπτει το protothema.gr, σοκάρει και προκαλεί.

«Μου χάλασε την εφηβεία μου και τη σχέση με την αδερφή μου….» αναφέρει το κοριτσάκι.

Ξεκινώντας την κατάθεση που έδωσε την Κυριακή 20 Ιουνίου, η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου ανέφερε τα εξής: «Τώρα τελείωσα την Β γυμνασίου. Μένω στο σπίτι με την μαμά και με την μικρή μου αδερφή που είναι οκτώ ετών. Ο βιολογικός μου μπαμπάς έχει πεθάνει εγώ έχω πάρει το επίθετο του ανθρώπου, με τον οποίο ήταν παντρεμένη η μαμά μου όταν γεννήθηκα εγώ. Μετά από λίγο πήραν διαζύγιο.Έχω άλλα τρία αδέρφια μεγάλα, δύο αδερφές και έναν αδελφό, Που είναι παιδιά του βιολογικό μου πατέρα που δεν ζει».

Στην ερώτηση των αστυνομικών «τι σχέση έχεις με τα αδέρφια σου;» το κοριτσάκι αποκρίθηκε τα εξής: «Πολύ καλή, ειδικά με τις αδερφές μου. Πολλές φορές πηγαίνω και μένω στο σπίτι τους.Μέχρι και πριν λίγους μήνες έμεναν μαζί.Πλέον μένει κάθε μία με το αγορι της.Την προηγούμενη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, πήγα και έμεινα για μια εβδομάδα στο σπίτι της αδερφής μου, που είναι 28 ετών και μένει με το αγορι της, που είναι περίπου 30 ετών. Το βράδυ της Παρασκευής, 18 Ιουνίου 2021 έγινε κάτι πολύ σοβαρό. Ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του 32χρονου) με βίασε. Θα σας τα πω από την αρχή.Το απόγευμα είχα πάει στο σουπερμάρκετ και είχα πάρει πατατάκια. Όταν πήγα στο υπνοδωμάτιο μου και έκατσα στο κρεβάτι να τα φάω και έβλεπα βιντεάκια στο Τικ τοκ».

«Μου έβγαλε την μπλούζα και μου χάιδεψε το στήθος»

Στην ερώτηση των αστυνομικών: «Έχεις δικό σου δωμάτιο στο σπίτι της αδερφής σου;», η μικρή αποκρίθηκε:

«Ναι, το σπίτι έχει δύο υπνοδωμάτια. Στο ένα κοιμάται η αδερφή μου με το αγορητής και στο άλλο κοιμάμαι εγώ όταν πηγαίνω. Η αδερφή μου κάποια στιγμή πήγε στο Δοματιώτης και κοιμήθηκε. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και έβλεπα βίντεο στο κινητό ναι κλειστά τα φώτα και την πόρτα του δωματίου ανοιχτή. Η αδερφή μου θέλει να την αφήνω ανοιχτή όταν κοιμάμαι. Εγώ είχα την πλάτη μου γυρισμένη στην πόρτα. Κάποια στιγμή, περίπου στις 11:30, μπήκε μέσα αυτός. Δεν τον άκουσα στην αρχή. Μετά ήρθε και μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του και μου είπε να μην μιλήσω και ότι η αδερφή μου κοιμάται. Στην, αρχή τον έσπρωχνα αλλά ήταν αρκετά πιο δυνατός και δεν μπορούσε να τον απομακρύνω. Επειδή γενικά τον φοβάμαι, δεν μίλησα πράγματι και βγάλε το χέρι του, Από το στόμα μου. Μου έβγαλε την μπλούζα και μου χάιδεψε το στήθος. Μου κατέβασε το σορτσάκι που φορούσα και το εσώρουχό μου μέχρι τα γόνατα και με άγγιξε κάτω. Κατέβασε και το δικό του παντελόνι και το βρακί μου και με έπιασε από τα μαλλιά και με κατέβασε κάτω. (σ.σ οι περιγραφές που ακολουθούν ειναι ανατριχιαστικές). Με βίασε. Πόνεσα πολύ μετά πήγα στην τουαλέτα και σκουπίστηκα με ένα μωρομάντηλο, είδα αίμα στο μωρομάντηλο».

Στην ερώτηση των αστυνομικών αν ο 32χρονος χρησιμοποίησε προφυλακτικό, η μαθήτρια αποκρίθηκε «όχι».

Οι αστυνομικοί την ρώτησαν λεπτομέρειες για την αδιανόητη πράξη του τις οποίες το κοριτσάκι έδωσε. Έπειτα την ρώτησαν αν της είπε κάτι μετά τα οσα της έκανε και η μικρή απάντησε «μου είπε μόνο ”κατάλαβα ότι δεν το ήθελες” και μετά πήγε στο δωματιο, που κοιμόταν η αδερφή μου. Ούτε εγώ του είπα κάτι».

Οι αστυνομικοί ρώτησαν την μικρή αν όσο γίνονταν αυτές οι πράξεις η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν ανοιχτή η κλειστή και το κοριτσάκι απάντησε ότι «ήταν ανοιχτή αλλά δεν κάνανε φασαρία και έτσι η αδερφή της δεν ξύπνησε». Στην ερώτηση δε, αν είχε άλλη σεξουαλική επαφή πριν από την συγκεκριμένη το παιδί απάντησε «όχι».

«Η αδερφή μου δεν έχει καταλάβει τίποτα, του έχει εμπιστοσύνη»

Ο δικηγόρος του 32χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Στην ερώτηση, τι έγινε στη συνέχεια, το παιδί αποκρίθηκε τα εξής: «την επόμενη μέρα το Σάββατο το πρωί πήγαμε οι τρεις μας για μπάνιο στο σχοινιά και μετά με γύρισα στο σπίτι μου. Στη θάλασσα με κοιτούσε αλλά όχι τόσο έντονα. Η αδερφή μου πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα, του έχει εμπιστοσύνη. Όταν μείναμε, μόνες με τη μαμά μου να μην είναι μπροστά η μικρή μου αδερφή της το είπα και ήρθαμε στο Παίδων».

Στην ερώτηση πως ήταν η σχέση της με τον 32χρονο, τους είπε ότι «συζούσε με την αδερφή μου, συζητούσαν καμιά φορά και μπορεί να έκανε κάποιο αστείο μπροστά μου. Ούτε τώρα που μένουν μαζί είχαμε πολλές επαφές. Αυτός τα πρωινά λείπει στη δουλειά έτσι κι αλλιώς. Εγώ είμαι πιο πολύ με την αδερφή μου. Γενικά τον φοβόμουν επειδή είναι νευρικός άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με κοιτούσε έντονα και αυτό με έκανε να αισθανθώ άβολα. Πριν κάποιες εβδομάδες που χαμέ πάει στη θάλασσα οι τρεις μας εγώ η αδερφή μου και αυτός, είπε κάποια στιγμή στην αδερφή μου «να βάλω αντηλιακό στην μικρή;» και η αδερφή μου είπε «ναι». Τότε μου έβαλε αντηλιακό αλλά με άγγιξε πολύ ψηλά στο πόδι και στον ποπό μου και με έκανε να νιώσω άσχημα. Την επόμενη μέρα κάποια στιγμή που ήμασταν μόνοι μας μου είπε «μην πεις τίποτα πουθενά γιατί θα χάσω και σένα και την αδερφή σου». Εγώ δεν του απάντησα καθόλου».

«Χάλασε την εφηβεία μου»

Οι αστυνομικοί ρώτησαν το κοριτσάκι ποια ήταν τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ και το παιδί αποκρίθηκε «το εσώρουχο ήταν μαύρο, το σορτς ήταν κίτρινο και το μπλουζάκι πολύχρωμο μωβ και κίτρινο. Τα άφησα στο καλάθι με τα άπλυτα στο σπίτι της αδερφής μου».

Τέλος τη ρώτησαν τι θέλει να γίνει με το δράστη για να απαντήσει ότι «δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου. Χάλασε την εφηβεία μου και ίσως και την σχέση με την αδερφή μου. Δεν με ενδιαφέρει τόσο αν τιμωρηθεί…».

Όλη η επικαιρότητα