Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα που σκοτώθηκε στην πτώση του Phantom: «Ήθελε να πεθάνει στον αέρα»

Η μητέρα του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα που επέβαινε στο μοιραίο μαχητικό F-4 που έπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας, μίλησε για τον γιο της.
Ακούστε το άρθρο

Η μητέρα του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα που επέβαινε στο μοιραίο μαχητικό F-4 που έπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας, μίλησε για τον γιο της μία μέρα μετά την κηδεία του και ανέφερε ότι εκείνος ήθελε «να πεθάνει στον αέρα».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ανέφερε: «Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα».

Ο Μάριος Τουρούτσικας σε παιδική ηλικία μαζί με την μητέρα του

«Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφερόμενη στις μητέρες πιλότων που έχασαν τα παιδιά τους σε αντίστοιχα ατυχήματα, είπε πως «μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον… Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω».

Όλη η επικαιρότητα