Ελλάδα

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 16χρονου στον Γέρακα

Τον τραγικό χαμό ενός 16χρονου μαθητή θρηνεί η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία του Γέρακα, από την Κυριακή, όταν ο νεαρός αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τη γέφυρα που βρίσκεται στη συμβολή της Αττικής Οδού με τη λεωφόρο Γέρακα.

Ο νεαρός βρέθηκε στο οδόστρωμα από ύψος 11 μέτρων, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από οχήματα που κινούνταν και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η πτώση του 16χρονου τα παπούτσια του, ενώ σε ένα σημείο είχε σχηματίσει μια καρδιά με το υποκοριστικό μιας κοπέλας στο εσωτερικό της.

Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του προς το συγκεκριμένο πρόσωπο τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Τραγική εικόνα οι γονείς

Τραγική φιγούρα οι γονείς του νεαρού μαθητή, οι οποίοι λίγη ώρα μετά το συμβάν και χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί, κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης για να δηλώσουν πως αναζητούν το παιδί τους, το οποίο περίμεναν στο σπίτι στις 21:00 περίπου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το neologosattikis.gr, ο αστυνομικός που ήταν εκείνη τη στιγμή εν υπηρεσία δεν μπόρεσε να τους πει όλη την αλήθεια και τους είπε να μεταβούν άμεσα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο καθώς είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα