Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: Ο «Γολγοθάς» του παιδιού και της οικογένειας

Ακούστε το άρθρο

Την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μικρή Αλεξία, που πυροβολήθηκε στη Θήβα, ανημερα του Πάσχα, περιέγραψε η μητέρα της, σε τηλεοπτική εκπομπή

Το περιστατικό με την 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα, συγκλόνισε την Ελλάδα.

Μπορεί η μικρή Αλεξία να βρίσκεται, πλέον, εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όμως τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της, έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν.

Σήμερα, περίπου 2,5 μήνες μετά το περιστατικό, η μικρή Αλεξία δεν μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μαζί Σου», το κορτσάκι κινεί τα χέρια και τα πόδια του ασυναίσθητα, αλλά παραμένει καθηλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία.

Η μητέρα της, Νικολέττα μίλησε για πρώτη φορά μετά τον εφιάλτη που έζησε και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της κόρης της.

Όπως είπε, πιστεύει στον Θεό και είναι σίγουρη πως θα βοηθήσει την κόρη της να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια. «Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα»δήλωσε η Νικολέτα.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, την ημέρα εκείνη του περασμένου Πάσχα, είπε πως «ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το νοσοκομείο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

via

Όλη η επικαιρότητα