Ελλάδα

Συγκλονίζει η υπόθεση με την 22χρονη που άφησε το βρέφος της στον ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη – Γέννησε μόνη της στη μπανιέρα

Ακούστε το άρθρο

Λύθηκε το μυστήριο με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Όπως φαίνεται μητέρα είναι μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία έμεινε έγκυος και φοβούμενη την αντίδραση των συγγενικών της προσώπων το απέκρυψε.

Η μητέρα φέρεται να γέννησε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, στην πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο του παιδιού με ένα ψαλίδι, το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Μετά από αρκετές ώρες το βρέφος πέθανε και το απόγευμα του Σαββάτου το εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η νεαρή γυναίκα ομολόγησε. Όπως κατέθεσε, όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού, εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πήραν δείγμα DNA από την 22χρονη και το συνέκριναν με αυτό του μωρού με θετικά αποτελέσματα.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της ψάχνοντας πόρτα- πόρτα όλους τους ενοίκους των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν τον συγκεκριμένο ακάλυπτο.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο βρέφος έδειξε ότι γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα