Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη: «Πιλότε πέτα πιο ψηλά να ξαναζωντανέψει η Ελένη»

Ακούστε το άρθρο

Τον πόνο που βιώνει αυτός και η οικογένειά του μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του, Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο, εξέφρασε ο πατέρας της, Ιωάννης Τοπαλούδης, με τα λόγια του να συγκλονίζουν.

“Λαμβάνουμε τόσο πολλά μηνύματα συμπαράστασης από ολόκληρη την Ελλάδα, που μας κάνουν να προσπαθήσουμε να αντέξουμε τον Γολγοθά μέχρι την τελική δικαίωση της ψυχούλας της κόρης μας” είπε ο κ.Τοπαλούδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Δεν έχω ενημέρωση από τις Αρχές, ό,τι συζητήσεις κάνουμε, κάνουμε με τους δικηγόρους. Εγώ ό,τι έχω να εκφράσω θα εκφράσω τον συναισθηματικό κόσμο, και τον πόνο και ό,τι βιώνει ένας πατέρας που χάνει τόσο άδικα και αποτρόπαια το παιδί του” πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

Και συνέχισε: “Κανένας γονιός να μην ξαναπάρει σε κασόνι το παιδί του, να το μεταφέρει στο αεροπλάνο, κάτω από τα πόδια του να είναι το κασόνι και να λέει στον κυβερνήτη από μέσα του ‘ανέβα λίγο πιο ψηλά να συναντήσει το σωματάκι του την ψυχούλα του μπας και ξαναζωντανέψει και έρθει ξανά κοντά μας”.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα