Εκπαίδευση

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το δυστύχημα στην Κόρινθο: «Νομίσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο»

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου από την τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε έναν 15χρονο που έκανε έναν περίπατο με τη μητέρα του.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος ανέφερε, μιλώντας στο STAR, πως ο 53χρονος οδηγός, ο οποίος κατευθυνόταν από τα Εξαμίλια Κορίνθου προς την Ξυλοκέριζα, παρέσυρε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 15χρονο μαθητή και τη μητέρα του.

Ο δράστης δεν έμεινε λεπτό στον τόπο του δυστυχήματος, παρά επέλεξε να εγκαταλείψει τη μητέρα και το άτυχο παιδί και να κρυφτεί στο σπίτι του, με την υποστήριξη της γυναίκας του, η οποία, μάλιστα, έχει συλληφθεί και αυτή.

«Το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου – Το έχασα»

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρόλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα, όχι προς Εξαμίλια. Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι…» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε »το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε». Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί…».

via

Όλη η επικαιρότητα