Αχαϊα

Συγκλονίζουν τα λόγια ασθενούς προς τους γιατρούς του Ρίου

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Αλεξανδρόπουλος με μία επιστολή θέλει να μεταφέρει τα ευχαριστήρια του στους ιατρούς που τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του σε μία δύσκολη φάση της ζωής του καθώς ήταν άνεργος και έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.

Πρόκειται για ένα χειρόγραφο σημείωμα, το οποίο συνέταξε λίγο αφότου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και αφού είχε χειρουργηθεί στον πνεύμονα.

Τα λόγια του για το δικαίωμα να ζήσουν ακόμα και όσοι δεν έχουν λεφτά και η περιγραφή για το πώς έγινε στην περίπτωση του αυτό συνοδεία ενός δημόσιου ευχαριστώ προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου στο Ρίο συγκλονίζουν.

Η χειρόγραφη επιστολή όπως αναρτήθηκε στο tempo24

karkinopatheis simeioma

“Καταρρίπτεται ο μύθος όποιος δεν έχει χρήματα πεθαίνει. Ήμουν άνεργος και ξαφνικά βρέθηκα με καρκίνο του πνεύμονα.
Μπήκα στο νοσοκομείο, το στολίδι της περιοχής μας (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου). Εκεί αυτό που συνάντησα δεν περιγράφεται με λόγια. Ευχαριστώ τους πνευμονολόγους κ. Τσιαμήτα Μαρία και την ομάδα της κ. Βουλγαρίδη και κ. Σαμψώνα, καθώς όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συμπεριφορά τους. Επίσης τον ογκολόγο κ. Καλόφωνο και ακτινοθεραπευτή κ. Καρδαμάκη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στον Χειρούργο Δουγένη Δημήτρη και την ομάδα του. Αυτά τα λίγα για να σταματήσει η λάσπη για το νοσοκομείο μας και τους γιατρούς μας και νοσηλευτές, καθώς και την αναισθησιολόγο Τάγαρη Πένυ.
Αλεξανδρόπουλος Γιώργος!”

Πηγή: CNN

Όλη η επικαιρότητα