Ελλάδα

Συλλαλητήριο: «Φρούριο» η Αθήνα σήμερα! Κλειστοί δρόμοι και συγκεντρώσεις

Ακούστε το άρθρο

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Σάββατο 03.02.2018, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι συγκεντρώσεις για το αυριανό συλλαλητήριο, που έχουν εξαγγελθεί, είναι φυσικά η αιτία.

Ειδικότερα οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύσουν από τις 06:00 και σταδιακά, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 15:00 στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

– Λ. Μεσογείων, από τη συμβολή της με την Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Φειδιππίδου,

– Λ. Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της,

– Λ. Βασ Κωνσταντίνου, από τη συμβολή της με την οδό Σπ. Μερκούρη/Μιχαλακοπούλου έως τη συμβολή της με την Λ. Βασ. Σοφίας,

– Λ. Βασ. Αμαλίας, από τη συμβολή της με την οδό Αθ. Διάκου,

– Λ. Κηφισίας, από τη συμβολή της με την οδό Πανόρμου έως τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας,

– Κατεχάκη, από τη συμβολή της με τη Λ. Κηφισίας έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων,

– Mιχαλακοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Θωμά έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων,

– Φειδιππίδου,

– Ρηγίλλης

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να τροποποιηθούν αναλόγως των συνθηκών.

Αυτές είναι οι συγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο (και όχι μόνο)

Σήμερα, Σάββατο 03.02.2018

– Πλατεία Ρηγίλλης: Αντιφασιστική συγκέντρωση με τη συμμετοχή ομάδων και μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στις 18.00 το απόγευμαΘα ακολουθήσει πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Μεσογείων 131.

– Γραφεία της Χρυσής Αυγής (Λεωφ. Μεσογείων 131): Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων, στις 18.00 το απόγευμα.

Αύριο, Κυριακή 04.02.2018

– Πλατεία Συντάγματος: Πανελλήνιο συλλαλητήριο από τη Συντονιστική Επιτροπή Παμμακεδονικών Οργανώσεων Υφηλίου, λόγω των διαπραγματεύσεων για την ονοματολογία της , στις 12.00 το μεσημέρι.

– Προπύλαια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συγκέντρωση μελών του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου σε αντιπαράθεση με το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο, στις 12.00 το μεσημέρι.

– Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος: Κάλεσμα ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου (Ρουβίκωνας) για την περιφρούρηση της καταλήψεώς τους, στις 13.00 το μεσημέρι.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα