Ηλεία

Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Πύργου: Περιμένουν απάντηση για τον έλεγχο

Ακούστε το άρθρο

Την απάντηση της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, για τη διενέργεια προσεισμικού ελέγχου στα σχολικά κτίρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, περιμένει ο δήμος Πύργου, όπως απάντησε» στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου.

Το σχετικό αίτημα, για τη διενέργεια προσεισμικού ελέγχου, είχε υποβάλλει ο Σύλλογος στις 15 Μαϊου, με αφορμή τη σεισμική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε και πάλι στην περιοχή. Το ίδιο αίτημα είχα υποβάλλει ο Σύλλογος και τον περασμένο Οκτώβρη – μετά από τον σεισμό της Ζακύνθου – αλλά και τον Φεβρουάριο, μετά από κοινή σύσκεψη με την ΕΛΜΕ Ηλείας.

Αναμονή για απάντηση

Στην έγγραφη απάντηση που έλαβε ο Σύλλογος, από τη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Πύργου, ενημερώνεται πως, λόγω αδυναμίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Πύργου, να προβεί σε προσεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων, έχει ζητηθεί η συνδρομή από την εταιρία ΚΤΥΠ Α.Ε. Ωστόσο, ο δήμος Πύργου ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, σχετικά με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες τα κλιμάκια των ΚΤΥΠ θα μπορέσουν να διενεργήσουν τους σχετικούς ελέγχους.

Όλη η επικαιρότητα