Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας: Ψήφισμα Αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Share

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΠΕ ΠΥΡΓΟΥ & ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, μετά το καταστροφικό χτύπημα του εγκέλαδου τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου 2023.

Η σκέψη όλων μας είναι στα εκατομμύρια ανθρώπων που, ενώ γλίτωσαν από τη μανία του Εγκέλαδου, έχασαν παιδιά και μέλη της οικογένειάς τους, έμειναν άστεγοι και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. ΤΩΡΑ, αρκετές ημέρες μετά τον φονικό σεισμό, είναι η στιγμή να αποδειχτεί πως η πρόνοια των Κυβερνήσεων δεν ήταν μέρος ενός επίπλαστου και επικοινωνιακά «ωφέλιμου» ενδιαφέροντος, αλλά είναι ουσιαστική και έχει ως στόχο την πραγματική συνδρομή στην αποκατάσταση όλων των «πληγών» που άφησε πίσω του ο Εγκέλαδος. ΤΩΡΑ είναι η στιγμή να αποτελέσουν οι Κυβερνήσεις ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα των καταστροφών.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Η αλληλεγγύη των λαών θα νικήσει!!!