Ηλεία

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας: Πρώτη γενική συνέλευση

Παρουσία της προέδρου, Αλεξίας Κοτσαύτη.
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του γενική συνέλευση πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο Συλλόγος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, παρουσία της προέδρου, Αλεξίας Κοτσαύτη.

Η συνέλευση που έγινε στον χώρο του νοσοκομείου, είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα, όπου το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο ενημέρωσε τα μέλη για τα προβλήματα που υπήρχαν με τη νοσηλευτική μονάδα ενώ έγινε εκτενής αναφορά για τη συνάντηση που είχε το προεδρείο με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη και την προσπάθεια που γίνεται για τη σωστή επαναλειτουργία των τμημάτων του νοσοκομείου.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου, Αλεξία Κοτσαύτη, η ορθοπεδική κλινική «παίρνει μπρος» καθώς από τις 18 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν μεγαλύτερες ορθοπεδικές επεμβάσεις από αυτές που ήδη γίνονται, στον χώρο του νοσοκομείου.

Επίσης τα μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στη συνέλευση ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τον κλάδο τους, ενώ αποφασίσθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 20 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή από τη νοσηλευτική μονάδα της Αμαλιάδας, εξυπηρετούνται ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων, του εμβολιαστικού κέντρου, της αιμοδοσίας, του μικροβιολογικού και της ορθοπεδικής

Όλη η επικαιρότητα