Ηλεία

Σύλλογος Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου: Χριστουγεννιάτικη γιορτή με θέατρο για όλη την οικογένεια δώρα και πολλές εκπλήξεις

Ο Σύλλογός Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή  9 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν θεατρική παράσταση και το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου.

Την αυλαία θα ανοίξει η Θεατρική Ομάδα «Κάνθαρος», στις 11 το πρωί, παρουσιάζοντας την παράσταση μουσικού θεάτρου για όλη την οικογένεια «Δυο Χαρταετοί στη νύχτα». Η θεατρική παράσταση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και σε όλους θα προσφερθεί ζεστός καφές και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα! Παράλληλα οι παρόντες θα μπορούν να προμηθευτούν και λαχνούς συμμετοχής (σ.σ. 1 ευρώ/λαχνός), για τη λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί αργότερα το απόγευμα.

Όλα τα παιδάκια μετά το τέλος της παράστασης θα πάρουν αναμνηστικά δώρα-έκπληξη και γλυκές λιχουδιές!

Η συνέχεια των εκδηλώσεων θα έρθει το απόγευμα της Κυριακής όπου από τις 4 έως τις 8 μμ θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου, στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν εντυπωσιακά αντικείμενα σε πολύ προσιτές τιμές. Το πρόγραμμα θα ανοίξει με θεατρικό παιχνίδι και θα ακολουθήσει χορός, ενώ κατά την διάρκεια του Bazaar θα πραγματοποιείται face painting και θα προσφέρονται ζεστοί λουκουμάδες!

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-γιορτή του Συλλόγου θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση της λαχειοφόρου που θα ξεκινήσει στις 7.30 μμ και στην οποία θα κληρωθούν εντυπωσιακά δώρα ανάμεσα στα οποία θα είναι 1 Τηλεόραση LED 32”, 1 smartphone, 1 σετ ασύρματα ακουστικά, 1 Tablet 7”, 1 ποδήλατο 26”, 1 skateboard, 1 ηλεκτρονικό ρολόι, ενώ θα υπάρχουν και πολλά άλλα δώρα-προσφορά από τους καταστηματάρχες του Πύργου που πάντα στηρίζουν τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Όλη η επικαιρότητα