Ηλεία

Σύλλογος Γυναικών Χαβαρίου: Συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής!

Ακούστε το άρθρο

Εικοσιπέντε χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Χαβαρίου, έχοντας να επιδείξει σημαντικό έργο. Γι’ αυτό άλλωστε και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ιδιαίτερη και συγκινητική, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες ο Σύλλογος έχει αντέξει και παραμένει δυνατός και δραστήριος όλα αυτά τα χρόνια και το σημαντικό είναι ότι τα μέλη του ενωμένα και με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς συνεχίζουν ακάθεκτα το σπουδαίο έργο τους.

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στο Μπιλιάνειο Πνευματικό Κέντρο Χαβαρίου, το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του χωριού, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο πρόεδρος του Χαβαρίου κ. Σπύρος Παπαζαφειρόπουλος, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, εξήραν το έργο των γυναικών του Συλλόγου και ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Αθηνά Κούλη, αναφέρθηκε στα 25 χρόνια λειτουργίας, επισημαίνοντας ότι ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια έχει πραγματοποιήσει πολλές εκδηλώσεις, εκδρομές, ενώ τεράστιο είναι το φιλανθρωπικό του έργο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι αυτό δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Με τον ίδιο ζήλο, και ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση, οι γυναίκες θα συνεχίσουν το έργο τους.

Σε ότι αφορά την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, φέτος είχε τρία φλουριά, προσφορά του Συλλόγου Γυναικών, του προέδρου του Χαβαρίου κ. Σπύρου Παπαζαφειρόπουλου και της ψησταριάς’Το Φαγοπότι’ του κ. Νίκου Ιορδανίδη. Τυχεροί των φλουριών ήταν, η Ηλιάνα Μπερούκα, η Αιμιλία Σε»ιντή και ο Πάνος Σιαχάμης.

Μ.Κ.

Όλη η επικαιρότητα