Ηλεία

Σύλλογος Γυναικών «Πυργιώτισσες»: Τίμησαν την Γιορτή της Γυναίκας… με δωρεάν «τεστ Παπ»!

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (σ.σ. εορτάζεται σήμερα), το Δίκτυο Μαιών Ηλείας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Γυναικών Πύργου «Οι Πυργιώτισσες», πραγματοποίησαν δωρεάν τεστ Παπανικολάου στα  μέλη του Συλλόγου και άλλες γυναίκες από τον δήμο Πύργου.

Η δράση φιλοξενήθηκε στο χώρο του Κέντρου Υγείας Πύργου (σ.σ. πρώην ΠΕΔΥ στην οδό Τ. Πετροπούλου), κι αυτό που την χαρακτήρισε ήταν η μεγάλη συμμετοχή.

«Δίνουμε την ευκαιρία σε γυναίκες που δεν έχουν πρόσβαση ή δυνατότητα να κάνουν δωρεάν το τεστ Παπανικολάου. Ευχαριστώ τον εκτελούντα χρέη διευθυντή κ. Γιάννη Παρασκευόπουλο και το νοσηλευτικό προσωπικό. Να ευχαριστήσω επίσης όλες τις γυναίκες του Πύργου που έκαναν το τεστ, κάτι που οι περισσότερες το είχαν ανάγκη. Να συμπληρώσω ακόμα ότι εξετάσεις για τεστ Παπανικολάου θα γίνονται κάθε Τετάρτη και όσες γυναίκες επιθυμούν, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, μπορούν να τηλεφωνούν για ραντεβού στο τηλ. 26210 31171. Αν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον θα προσθέσουμε επιπλέον ημέρες που θα πραγματοποιείται»… δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ η πρόεδρος του συλλόγου «Πυργιώτισσες» και αντιδήμαρχος Πύργου, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα