Ηλεία

Σύλλογος Ιαματικών Πηγών: Τα Λουτρά Κυλλήνης να λειτουργούν όλο το χρόνο

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας ζητεί συνάντηση με τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη με θέμα την λειτουργία των ιαματικών πηγών Κυλλήνης.

Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

“Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας κατά καιρούς διετύπωσε την άποψη προς την εταιρία σας  που έχει και την ευθύνη  λειτουργίας της Λουτρόπολης ότι μετά και την αναγνώριση από την αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού FEK 2982/β/2014. «Λουτροθεραπεία και Εισπνοθεραπεία» θα μπορεί έτσι νομίζουμε να λειτουργήσει όλο τον χρόνο και όχι όπως σήμερα  δηλαδή 10 του Οκτώβρη να κλείνει.

Αποτέλεσμα αυτής της λειτουργιας είναι ότι  ο κάθε ασθενής πάνω σε αυτήν την ασθένεια κυρίως εισπνοθεραείας θα πρέπει να περιμένει την επομένη χρονιά για να κάνει κάποια θεραπεία .

Πρόταση μας είναι κύριε διευθυντά το όλο θέμα θα πρέπει να το δούμε από την αρχή, συγκρότημα και Υπουργείο Τουρισμού μιας και έχει  όλες τις αρμοδιότητες σχετικά με τα ιαματικά  αυτό το Υπουργείο.

Άλλη πρόταση του Δ.Σ. του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας  είναι αν το επιθυμητέ να έχουμε μαζί σας μια συνάντηση πάνω σε αυτό το θέμα  μέσα στο 2019 πριν κλείσει το όλο συγκρότημα  αλλά και τα λουτρά στην έδρα σας . Ο σύλλογος μας από Θεσσαλονίκη με μια  τετραμελή αντιπροσωπεία θα ήταν καλά να είναι εκεί και η δική σας πρόσφορα σε αυτήν την επίσκεψη θα είναι μια απλή διανυκτέρευση μια η δυο μέρες λόγο μεγάλης απόστασης από Θεσσαλονίκη στην Κυλλήνη . Ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια απάντηση και πιθανόν και μια συνάντηση .”

Όλη η επικαιρότητα