Υγεία

Συμμετοχή του διακεκριμένου οδοντιάτρου από την Αμαλιάδα Κων/νου Β. Θεοδωρόπουλου στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΜΥ

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 9.11.2019, οι εργασίες του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Management Υπηρεσιών Υγείας, που διοργάνωσε η ΕΕΜΥΥ, με γενικό τίτλο «Σύστημα Υγείας και Γήρανση Πληθυσμού». Το Συνέδριο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Τitània στην Αθηνα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 324 εγγεγραμμένοι σύνεδροι, ενώ τις εργασίες παρακολούθησαν 95 επιπλέον ακροατές. Δόθηκαν 10 διαλέξεις καθηγητών Πανεπιστημίων και εξειδικευμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παρουσιάστηκαν εργασίες και εισηγήσεις 55 γενικών διευθυντών και στελεχών του Υπουργείου Υγείας, διοικητών δημοσίων και ιδιωτικών νοσοκομείων, στελεχών νοσοκομείων και μονάδων κοινωνικής φροντίδας ηλικιωμένων από όλη την Ελλάδα. Τα λεπτομερή Συμπεράσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο. Στο πλαίσιο του 21ου συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν και τρία αυτόνομα επιμορφωτικά σεμινάρια νοσοκομειακού ενδιαφέροντος, που παρακολούθησαν δεκάδες οικονομικών και διοικητικών στελεχών.

Στο συνέδριο συμμετείχε ο διακεκριμένος οδοντίατρος Κωνσταντίνος Β. Θεοδωρόπουλος  που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Ο κ.Θεοδωρόπουλος ανέπτυξε τα θέματα : α. Στοματική Φροντίδα των Ασθενών Τρίτης Ηλικίας που Φιλοξενούνται σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα  και β. Πρόληψη των Πτώσεων μέσα από Οργανωμένα Προγράμματα

Παρέμβασης στην Κοινότητα.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος  είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ ταυτόχρονα  έχει ολοκληρώσει  διετή μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ( Μaster of Science in Health Management) από το ίδιο πανεπιστήμιο με βαθμό

Άριστα ( 9,08/10)!!

Του μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και του ευχόμαστε να συνεχίζει να διαπρέπει προσφέροντας στην επιστημονική κοινότητα και στον ιατρικό χώρο από οποιοδήποτε θέση.

Όλη η επικαιρότητα