Ηλεία

Συν. τύπου από την παράταξη «Ενιαίου Συνδυασμού Νέων Εμπόρων» για εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας

Αύριο & μεθαύριο οι εκλογές στο Συνεδριακό Αμαλιάδας!
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα στον εμπορικό κόσμο του δήμου για μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, που διενεργούνται το Σαββατοκύριακο, έκαναν κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του «Ενιαίου Συνδυασμού Νέων Εμπόρων», στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. και υποψήφιος με τον συγκεκριμένο συνδυασμό κ. Νίκος Σιαψάλης,  αλλά και μέλη που μίλησαν κατά την συνέντευξη Τύπου, κατηγόρησαν την κίνηση άλλων εμπόρων για την δημιουργία δύο ακόμη παρατάξεων για τις εκλογές και την μη κάθοδό τους σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, μιλώντας για διασπαστές…

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο (Σοχιάς), αύριο από τη 1 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Νίκος Σιαψάλης

Καλούμε όλο τον κόσμο, να προσέλθει και να ψηφίσει και να αναδείξει τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και των λοιπών οργάνων.

Αυτή τη φορά «κατεβαίνουν» τρία ψηφοδέλτια. Ένα ψηφοδέλτιο, ενιαίο, που «κατεβαίνει» από το 2013 και έχουμε και κάποιους διασπάστες που «κατεβάζουν» για δικά τους προσωπικά και κομματικά συμφέροντα. Που δεν πρέπει τα κόμματα να υπάρχουν στον Εμπορικό Σύλλογο. Στον Εμπορικό Σύλλογο δεν πρέπει να κάνουν κουμάντο ούτε βουλευτές, ούτε πολιτικά γραφεία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος πρέπει να είναι ενωμένος, ανεξάρτητος και να μπορεί να βοηθάει τους συναδέλφους. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα αναδείξει για το Δ.Σ.  9 άτομα, 9 «στρατιώτες», οι οποίοι θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους για το καλό του συλλόγου και μόνο.

Όλοι είμαστε «στρατιώτες», ακόμα κι ο πρόεδρος που θα εκλεγεί, θα πρέπει να κοιτά τα συμφέροντα των εμπόρων, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ., να λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι στην καλύτερη στιγμή από ποτέ. Είναι αναγνωρισμένος απ’ όλη την Πελοπόννησο, αφού ο πρόεδρος και ο γραμματέας του τυχαίνει να είναι μέλη της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, με εκπροσώπηση στην ΕΣΕΕ και γενικά όλη η Ελλάδα γνωρίζει τις θέσεις και τις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας.

Σε κάθε Δ.Σ. που πηγαίνουμε, αναφέρουμε τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα όλων των εμπόρων και κάνουμε παρεμβάσεις σε όλους τους υπουργούς, τους βουλευτές.

Ζητώ από τον κόσμο να γυρίσει την «πλάτη» στους διασπάστες, να ψηφίσει το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο, γιατί θέλουμε έναν σύλλογο ανεξάρτητο, για να δουλεύει για το καλύτερο των εμπόρων.

Κάναμε πρόταση στους άλλους συνδυασμούς, να «κατέβουμε» σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και επειδή είμαι και χρόνια πρόεδρος, είπα να είμαι υποψήφιος ξανά για πρόεδρος, για να μπορέσει να υπάρχει μια ομόνοια. Αυτοί αρνήθηκαν και αυτή την πρότασή μας.

Φώτης Νικολόπουλος

Καλώ από την πλευρά μου, τους συναδέλφους να προσέλθουν στις εκλογές του συλλόγου το Σαββατοκύριακο.

Ευχαριστώ  για τη στήριξη που είχαμε από τους συναδέλφους τα 6 χρόνια τουλάχιστον που δραστηριοποιούμαι εγώ στον Εμπορικό Σύλλογο, γιατί μαζί πετύχαμε μικρά ή μεγάλα τόσο για την πόλη μας, όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Ο Σύλλογος δεν θα είχε υπόσταση εάν δεν ήταν τα μέλη του.

Σε μια δύσκολη τριετία, λόγω κορονοϊού, πετύχαμε κάτι το οποίο φάνταζε σε όλους απίθανο και αναφέρομαι στην πανελλήνια απεργία που συμμετείχε ο σύλλογος, καταφέρνοντας να κλείσουν τα καταστήματά στο 99,9%.

Αυτό το πετύχαμε όμως με όλους τους συναδέλφους, όπως όλοι μαζί πετύχαμε μαζί και με την Ομοσπονδία να απαιτήσουμε από την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει στην επιστρεπτέα προκαταβολή και μικρότερες επιχειρήσεις.

Ζητάμε την στήριξη των συναδέλφων. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Ο Εμπορικός Σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα. «Πολεμάει» όλη την ώρα για τους εμπόρους και την περιοχή και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Θέλουμε και αυτή τη φορά την στήριξη όλων των εμπόρων σε αυτές τις εκλογές. Θα θέλαμε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Να είμαστε όλοι μαζί, να μην έχουμε διασπάσεις και προστριβές. Αυτά δεν υπάρχουν στους εμπόρους. Δεν θέλουμε να στηριζόμαστε σε βουλευτές και κομματικούς, θέλουμε να είμαστε μόνο για τους εμπόρους.

Αν κάποιοι άλλοι, σκέφτηκαν άλλες καταστάσεις και να «μπλέξουν» τους εμπόρους με άλλα θέματα, πιστεύω ότι δεν θα βγει σε καλό.

Ο κόσμος να ψηφίσει με γνώμονα τον έμπορο και το τι είναι καλύτερο για τον εμπορικό κόσμο.

Θοδωρής Τριγωνίδης

Διανύσαμε ίσως την πιο δύσκολη περίοδο, που έχω αντιμετωπίσει στο Δ.Σ. του συλλόγου και σαν έμπορος στην Αμαλιάδα.

Προσπαθήσαμε να σταθούμε αντάξιοι σε ότι κληθήκαμε να κάνουμε για το καλό των εμπόρων και του συνόλου της πόλης μας.

Θεωρώ ότι χρειάζεται να μας στηρίξει για άλλη μια φορά ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας.

Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο μας είναι όλοι άξιοι και χρειάζονται μια επιβράβευση με την στήριξη του κόσμου. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη.

Ανδριάνα – Νταϊάνα Βαρνάβα

Καλώ όλον τον εμπορικό κόσμο Ήλιδας να προσέλθει και να ψηφίσει. Και να σκεφτεί πολύ καλά, ποιος πραγματικά τον στηρίζει, ποιος είναι δίπλα του και στηρίζει τον τόπο και την αγορά μας. Και αφού τα σκεφτεί καλά, να έρθει να ψηφίσει για όλους τους επαγγελματίες.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Εμείς θα είμαστε δίπλα στους συναδέλφους, είτε βγούμε είτε όχι, για να βοηθήσουμε τον κόσμο.

Χρύσανθος Δούλος

Θα ήθελα απ’ όλους τους εμπόρους να στηρίξουν τον σύλλογο, κι όχι μόνο με την ψήφο τους, αλλά και μετά στην πορεία. Πρέπει να είμαστε όλοι μια «γροθιά», μια δύναμη, για τους πολλούς, κοινούς στόχους για την πόλη μας και γενικά για τον εμπορικό κόσμο.

Περιμένουμε τον κόσμο να μας ψηφίσει και να είναι ο κόσμος δίπλα στον σύλλογο και στην συνέχεια.

Όλη η επικαιρότητα