Ελλάδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης εγκύου από τη Ριτσώνα

Η ανήλικη βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 17χρονης από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα. Η νεαρή από το Καμερούν διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού η 17χρονη Νουντόμκι Μπρις εξαφανίστηκε στις 10 Απριλίου. Η ανήλικη έφυγε με άγνωστο προορισμό, διανύοντας τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ασφάλεια της και το βρέφος που κυοφορούσε. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε σήμερα, Σάββατο 26 Μαΐου στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Νουντόμκι Μπρις έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρο φούτερ, γκρι μπουφάν και μαύρα σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση, σημειώνει το in.gr.

Όλη η επικαιρότητα