Ηλεία Τουρισμός

Συνάντηση Νίκου Κοροβέση με την Άντζελα Γκερέκου – «Να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία τουριστικής ανάδειξης στον τόπο»

Ακούστε το άρθρο

ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΤ

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Μία ιδιαίτερα σημαντική και ενδιαφέρουσα συνάντηση με την Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου,  είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης.

Στη συνάντηση, έγινε πολύ καλή συζήτηση πάνω σε θέματα τουριστικής ανάδειξης και ακόμη μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, γενικότερα στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, αλλά πολύ περισσότερο και στην Ηλεία που αποτελεί αναμφίβολα μια μείζονα τουριστική περιοχή στην Ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Κοροβέσης ζήτησε μάλιστα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας να συμπεριληφθεί σε μία από τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις που συμμετέχει ο ΕΟΤ και παράλληλα πρότεινε στην κα Γκερέκου, η Ηλεία να είναι τιμώμενη περιοχή αφού το 2020 εκτός των άλλων είναι χρονιά Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με ότι θετικό για τον τουρισμό μας μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Τέλος, έγινε αρκετή συζήτηση για διαρκή ενημέρωση και επικοινωνία Περιφέρειας και ΕΟΤ προκειμένου να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα και «ευκαιρία» που παρουσιάζεται για τον τόπο μας, προσβλέποντας, όπως είπε ο Ηλείος Αντιπεριφερειάρχης, στην ουσιαστική συνεργασία και στήριξη του Οργανισμού Τουρισμού.

Όλη η επικαιρότητα