Ηλεία

Συνάντηση Δημάρχου Γορτυνίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

"Έχουμε οικοδομήσει μια αρμονική σχέση συνεργασίας με τον κ. Πέτσα ο οποίος, πάντοτε, επιδεικνύει ειλικρινές ενδιαφέρον για τα αιτήματα του Δήμου μας"
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στο γραφείο του κ. Πέτσα στην Αθήνα.   

Σε θερμό κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του Δήμου Γορτυνίας. Διεξοδικά συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης έργων που είναι ήδη ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης». Επίσης, οι κύριοι Πέτσας και Κούλης αναφέρθηκαν στην επικείμενη ένταξη νέων έργων τα οποία θα ανακοινωθούν άμεσα. Υπήρξε ρητή διαβεβαίωση από τον Αν. Υπουργό ότι θα πραγματοποιηθούν νέες εντάξεις τις επόμενες ημέρες τις οποίες δεσμεύτηκε ότι θα επισπεύσει. 

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Κούλης, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε οικοδομήσει μια αρμονική σχέση συνεργασίας με τον κ. Πέτσα ο οποίος, πάντοτε, επιδεικνύει ειλικρινές ενδιαφέρον για τα αιτήματα του Δήμου μας. Ενδιαφέρον που αποδεικνύει έμπρακτα. Αναμένουμε να προωθηθούν όσα συζητήθηκαν». 

Όλη η επικαιρότητα