Categories: Ηλεία

Συνάντηση δημάρχου Πύργου με την πρόεδρο της κοινότητας Κορακοχωρίου – Ξεκινούν έργα καθαρισμού και επέκτασης ηλεκτροφωτισμού

Share

Συνάντηση εργασίας με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κορακοχωρίου Αλεξάνδρα Πατρινού είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, παρουσία του Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν τα έργα που θα πραγματοποιηθούν άμεσα στο παραλιακό μέτωπο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και έργα που δρομολογούνται να ενταχθούν στο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνακόπουλος την πρόεδρο, σύντομα θα ξεκινήσει η εργολαβία καθαρισμού του παραλιακού μετώπου από φερτά υλικά κ.α. στην παραλία της Μπούκας, όπως και παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία στην ίδια περιοχή, στο πλαίσιο και της αντιπυρικής προστασίας. Επιπλέον προγραμματίζεται η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού από τη Συκιά μέχρι τον Αγ. Ανδρέα, όπως και η παρέμβαση σε κιγκλιδώματα στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Τέλος, όπως τονίστηκε, ωριμάζουν οι διαδικασίες, ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες και να ενταχθούν στο Τεχνικό πρόγραμμα που αφορούν αναπλάσεις και τον δρόμο προς την παραλία της Μπούκας.