Ηλεία Παραπολιτικά

Συνάντηση… δισεκατομμυρίων για τη Διονυσία Αυγερινοπούλου στο Λονδίνο – Η πρωτοβουλία για την Ηλεία!

Ακούστε το άρθρο

Η δική μας τ. Βουλευτής Ν.Δ., Διονυσία Αυγερινοπούλου, είχε στο Λονδίνο συνάντηση εργασίας με τον δισεκατομμυριούχο Μπεν Γκολντσμιθ, γόνο μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Αγγλίας και αδελφού του υποψηφίου Δήμαρχου Λονδίνου.

Ο Μπεν και ο αδελφός του διαχειρίζονται μια περιουσία δισεκατομμυρίων με την οποία κάνουν επενδύσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι όμως και οικολόγοι. Εξ αυτού κάνουν δωρεές και ιδρύουν «ταμεία» στήριξης περιβαλλοντικών προγραμμάτων με προτίμηση σε νησιωτικές κυρίως περιοχές.

Η Διονυσία γνώρισε τον Μπεν στο Νταβός, όπου και οι δύο ανήκουν στους «Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες» του Φόρουμ του Νταβός από το 2011 και έτσι συνεργάζονται για περιβαλλοντικά προγράμματα.

Τον προηγούμενο μήνα η Διονυσία μετέβη στο Λονδίνο όπου συναντήθηκε με τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο και την ομάδα του σε μια από τις πιο privé λέσχες του Λονδίνου, καθώς ανακοίνωσαν μαζί την ίδρυση ενός Ταμείου για περιβαλλοντικές δράσεις για τις Κυκλάδες.

Η Διονυσία πρότεινε στον Μπεν την ίδρυση ενός Ταμείου για να ενισχυθούν περιβαλλοντικές δράσεις και στην Ηλεία για τις πρώην πυρόπληκτες περιοχές. Ίδωμεν!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δρ. Αυγερινοπούλου, όπου και να πηγαίνει, όποιους και να γνωρίζει τους μιλάει για την Ηλεία. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειές της!

Ben Goldsmith and Jemima Jones. Photo: Alan Davidson

* Στις φωτογραφίες απεικονίζονται ο Δισεκατομμυριούχος Μπεν Γκόλντσμιθ με τη σύζυγό του, και η Διονυσία Αυγερινοπούλου, μαζί με συνεργάτες του κ. Γκόλντσμιθ καθώς και συνεργάτιδα της εταιρίας Fraport.

Όλη η επικαιρότητα