Ηλεία

Συνάντηση με τράπεζα Πειραιώς για Ανδρίτσαινα – Βαρθολομιό

Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Διονύσης Μπαλιούκος, για να έχει συνάντηση με την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για το θέμα του υποκαταστήματος στην Ανδρίτσαινα.

Μαζί με τον κ. Μπαλιούκο θα είναι σίγουρα οι τρεις από τους πέντε βουλευτές Ηλείας και συγκεκριμένα οι κ.κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, που θα έχουν συζητήσεις με τη διοίκηση της τράπεζας και για το υποκατάστημα του Βαρθολομιού. Σκοπός της συνάντησης είναι να πειστεί η διοίκηση της τράπεζας να μην προχωρήσει στο κλείσιμο των δύο υποκαταστημάτων, προκαλώντας έτσι μεγάλη υποβάθμιση στην καθημερινότητα των συγκεκριμένων περιοχών.

Να σημειωθεί ότι ακόμη δεν είναι βέβαιο αν θα είναι στην συνάντηση η βουλευτής κα Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενώ σίγουρα δεν θα συμμετάσχει ο κ. Κώστας Τζαβάρας που τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει κανένα νόημα να πηγαίνω να παρακαλώ τις τράπεζες για να κάνουν πράγματα τα οποία πρέπει να τους υποχρεώσει το κράτος να τα κάνουν». Η συνάντηση θα γίνει στις 10.00 το πρωί περίπου

Όλη η επικαιρότητα