Ηλεία

Συνάντηση μελών της Συμπολιτείας Ολυμπίας με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο είχαν τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας. Τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας ενημέρωσαν τον Πρόεδρο για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί επί του «Μονοπατιού της Εκεχειρίας» στους δήμους Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας και για όσα προγραμματίζονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ανέλυσαν διεξοδικά τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2020, που είναι Ολυμπιακή χρονιά και κάλεσαν τον κ. Καπράλο να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις τους.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκ μέρους της Συμπολιτείας Ολυμπίας η πρόεδρος της Γ.Σ. κα Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη, το μέλος Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κ. Κωνσταντίνος Τσιγκαράς καθώς και τα μέλη της Ε.Ο.Ε. κα Ξένια Αργειτάκη και κ. Αριστείδης  Αδαμόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα