Ηλεία

Συνάντηση Νικολακόπουλου με την Ζωή Ράπτη – «Πρωτοβουλία για τη Μονάδα Υγείας στην Ηλεία»

ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Η ΥΦ. ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ακούστε το άρθρο

Η Ηλεία εντάσσεται στις περιοχές εκείνες που θα δημιουργηθούν Μονάδες Ψυχικής Υγείας και για τον λόγο αυτό περιλαμβάνεται στον διαγωνισμό που ανοίγει σύντομα για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Τα παραπάνω επεσήμανε η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη στην συνάντηση που είχε με τον Βουλευτή του Νομού μας Ανδρέα Νικολακόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργασία και για άλλα θέματα.

Ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη, αφού ήταν ένα θέμα που είχε συζητηθεί και αποτελούσε αίτημα εδώ και καιρό, ενώ κάλεσε την κα Ράπτη να επισκεφθεί την Ηλεία, έχοντας θετική ανταπόκριση.
Να σημειωθεί ότι η ίδρυση τέτοιων Μονάδων στηρίζεται και χρηματοδοτείται από πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Ο Ηλείος κοινοβουλευτικός με την ευκαιρία, ευχαρίστησε και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, ο οποίος διευκολύνει σημαντικά την διαδικασία στην υλοποίηση του αιτήματος προσφέροντας συγκεκριμένο χώρο με εγκαταστάσεις για την υλοποίηση της Μονάδας.

Έτσι, τον χώρο αυτό θα εξετάσει από κοντά η κα Ράπτη και μαζί με τον κ. Νικολακόπουλο, θα έχουν συνεργασία και με τους αρμόδιους φορείς για να προχωρήσει το έργο.

Όλη η επικαιρότητα