Ηλεία

Συνάντηση με στελέχη της Πειραιώς στο Δημαρχείο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση είχαν στο Δημαρχείο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης  υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς  με τον Δήμαρχο Ναμπιλ Ιωσήφ Μοραντ.

Συγκεκριμένα  ο Γενικός Διευθυντής  του Πανελληνίου Δικτύου  καταστημάτων  Βασίλης Κουτεντάκης, ο Στυλιανός Ηλιάδης  Γενικός διευθυντής  Στερεάς Ελλάδας, Νήσων και Πελοποννήσου και ο Ανδρέας Σταυρόπουλος Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Πελοποννήσου.

Συζητήθηκε το θέμα του Υποκαταστήματος της Τράπεζας  στην Ανδραβίδα και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι δεν θα κλείσει και θα  συνεχίσει να  λειτουργεί  με βάση τις ανάγκες των δημοτών , προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και θα παραμένει ανοιχτό επιπλέον ημέρες  , όταν υπάρχει αυξημένη κίνηση (πληρωμή συντάξεων  και επιδοτήσεων , ημέρες εκδηλώσεων και όποιες άλλες ημέρες ζητηθεί από τη Δημοτική Αρχή κατόπιν συνεννοήσεως και με τον Εμπορικό Σύλλογο).

Συζητήθηκε επίσης το θέμα του ΑΤΜ στο Κάστρο που επανειλημμένα έχει διαρρηχθεί και ο Δήμαρχος ζήτησε να παραμείνει οπωσδήποτε, γιατί εξυπηρετεί εκτός των άλλων και τους τουρίστες που διαμένουν στην περιοχή και θα προβεί στη λήψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας ώστε να μην επαναληφθεί το συμβάν. Με την πρόταση του Δημάρχου συμφώνησαν τα στελέχη της Τράπεζας και το ΑΤΜ θα συνεχίσει να λειτουργεί στο Κάστρο.

Μια πολύ σημαντική πρόταση διαμορφώθηκε από την ανταλλαγή των απόψεων και συγκεκριμένα  αποφασίστηκε να γίνει ειδική ημερίδα στο Δήμο μας, στην οποία εξειδικευμένα στελέχη της τράπεζας Πειραιώς θα ενημερώσουν  τους αγρότες, τους καλλιεργητές και τους επιχειρηματίες του Δήμου για τα χρηματοδοτικά προγράμματα της τράπεζας (για μεταποίηση , ομάδες παραγωγών, νέους αγρότες, νέους επιχειρηματίες κλπ).

Πρόκειται  για ειδικά προγράμματα που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες και δράσεις και θα βοηθήσουν  σημαντικά στην ανάπτυξη και προώθηση των προϊόντων  των επιχειρήσεων, αλλά και με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει και ένα ισχυρό κίνητρο στην Τράπεζα να επενδύσει στο Δήμο μας.

Όλη η επικαιρότητα