Ηλεία

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννόπουλου με τον απερχόμενο Διοικητή της ΠΥ Πύργου Δημ. Αντωνάκη

Την επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, κ. Δημήτρη Αντωνάκη, δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάχης Π. Ε Ηλείας, κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, στο γραφείο του, επιθυμώντας να τον αποχαιρετίσει, καθώς στο επόμενο διάστημα θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Νομό Αττικής.

Ο κ. Αντωνάκης, με τη λήξη της θητείας του στην Π.Υ Πύργου, ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για την αγαστή συνεργασία που είχαν, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα της γνωριμίας τους, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 – οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως νέος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας ο κ. Γιαννόπουλος – μέχρι σήμερα, για το ενδιαφέρον και τη συνέπεια που έδειξε τα θέματα κοινής ευθύνης.

Η συνεργασία τους – όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος – ήταν εποικοδομητική και αποτελεσματική, ειδικά στα θέματα Πολιτικής Προστασίας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα άψογη και την επικοινωνία, όταν και όπου χρειάστηκε. Τον ευχαρίστησε και ο ίδιος θερμά και του ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντά στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Όλη η επικαιρότητα