Ηλεία

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννόπουλου με τον απερχόμενο Διοικητή της ΠΥ Πύργου Δημ. Αντωνάκη

Ακούστε το άρθρο

Την επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, κ. Δημήτρη Αντωνάκη, δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάχης Π. Ε Ηλείας, κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, στο γραφείο του, επιθυμώντας να τον αποχαιρετίσει, καθώς στο επόμενο διάστημα θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον Νομό Αττικής.

Ο κ. Αντωνάκης, με τη λήξη της θητείας του στην Π.Υ Πύργου, ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο για την αγαστή συνεργασία που είχαν, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα της γνωριμίας τους, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 – οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως νέος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας ο κ. Γιαννόπουλος – μέχρι σήμερα, για το ενδιαφέρον και τη συνέπεια που έδειξε τα θέματα κοινής ευθύνης.

Η συνεργασία τους – όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος – ήταν εποικοδομητική και αποτελεσματική, ειδικά στα θέματα Πολιτικής Προστασίας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα άψογη και την επικοινωνία, όταν και όπου χρειάστηκε. Τον ευχαρίστησε και ο ίδιος θερμά και του ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντά στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Όλη η επικαιρότητα