Ηλεία

Συναντήσεις Μπαλιούκου με Μπαλαούρα και Καλαματιανό – Επί τάπητος τα ζητήματα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση σε άριστο κλίμα έγινε στο δημαρχείο Κρεστένων την περασμένη Παρασκευή,  μεταξύ του Βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ,  Μάκη Μπαλαούρα, του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκη Μπαλιούκου, αντιδημάρχων και στελεχών του δήμου. Ο κ.Μπαλαούρας συνοδευόταν και από το στέλεχος τη Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζώη Πεππέ, ο οποίος κατάγεται από το Κάτω Σαμικό.

Ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι παράγοντες του δήμου έθεσαν στον κ. Μπαλαούρα ζητήματα που αφορούν τον δήμο, με κυρίαρχα αυτά της αγροτικής παραγωγής της περιοχής (λίμνη Αγουλινίτσας, λειτουργία φράγματος Αλφειού, αντιπλημμυρικά έργα Αλφειού) αλλά και θέματα που αφορούν την ορεινή ζώνη του δήμου, την Ανδρίτσαινα και ζητήματα που αφορούν το μεγάλο μνημείο, τον ναό του Επικούριου Απόλλωνα.

Ο Ηλείος βουλευτής ενημέρωσε τη δημοτική αρχή για την εφαρμοζόμενη πολιτική της Κυβέρνησης και για τις κινήσεις που έχει κάνει ή προτίθεται να κάνει για την επίλυση προβλημάτων της ιστορικής περιοχής. Συμφώνησαν δε ότι θα συνεχίσουν να είναι σε επαφή προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα της περιοχής.

Συνάντηση και με Καλαματιανό

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος συναντήθηκε επίσης και με τον Ηλείο γενικό γραμματέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Διονύση Καλαματιανό, στο δημαρχείο Κρεστένων, όπου είχαν ουσιαστική συζήτηση για θέματα του νομού. Από την πλευρά του δημάρχου έγινε πλήρης ενημέρωση για τα τρέχοντα προβλήματα της περιοχής αλλά και για γενικότερα θέματα του Νομού μας. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε αρκετά καλό κλίμα και οι δυο άνδρες συμφώνησαν να επαναληφθουν κι άλλες συναντήσεις στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Όλη η επικαιρότητα