Αθλητισμός

Συνεχάρη τον Αλέξη Αργυρόπουλο ο Δήμαρχος Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο

Με τον αθλητή του τμήματος στίβου του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αλέξη Αργυρόπουλο, που μας έκανε όλους περήφανους με το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 της Κωνσταντινούπολης και τον προπονητή του κ. Νίκο Καστανά, συναντήθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας συνεχάρη αθλητή και προπονητή για την κορυφαία επίδοσή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε της Φινλανδίας στο οποίο θα συμμετάσχουν.

Στη συγχαρητήρια επιστολή που τους παρέδωσε, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε συγχαίρω θερμά για την μεγάλη σου επιτυχία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 και την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου.

Με την ελπίδα αυτή η επιτυχία σου να αποτελέσει το εφαλτήριο για τις επόμενες ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις στο άλμα εις μήκος, σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 της Φινλανδίας.

Και πάλι σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες και το αθλητικό ήθος που επέδειξες, μέσω του οποίου μας έκανες όλους υπερήφανους!»

Όλη η επικαιρότητα