Ελλάδα

Συνεχίζεται η συμμετοχή αστυνομικών σε ενημερωτικές δράσεις στην Δυτική Ελλάδα- Διαλέξεις σε μαθητές Λυκείου

Μετά από πρόσκληση του 5ου Ενιαίου Λυκείου Αγρινίου, αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, πραγματοποίησαν διαλέξεις σε μαθητές με θέματα«Κυκλοφοριακή Αγωγή και πρόληψη από τροχαία ατυχήματα» και «Ασφαλής  Πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Εθισμός στο Διαδίκτυο».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα του Β΄ Ενιαίου Λυκείου Αγρινίου και την παρακολούθησαν μαθητές της Β΄ Τάξης.

Ειδικότερα, ο Αστυνόμος Β΄ Δημήτριος ΖΩΓΡΑΦΟΣ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρίνιου,  ανέπτυξε το θέμα της ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο και συμβουλές για την αποφυγή εθισμού σε αυτό, ενώ η Υπαστυνόμος Α΄ Άννα ΛΙΑΜΕΤΗ, του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου  ανέπτυξε  το θέμα της κυκλοφοριακής αγωγής και έδωσε συμβουλές στους μαθητές για την πρόληψη από τα τροχαία ατυχήματα.

Κατά τις διαλέξεις, προβλήθηκαν σχετικές ταινίες μικρού μήκους, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά μέσω διαλόγου.

Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να είναι αρωγός, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής μας και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης”.

Όλη η επικαιρότητα