Ηλεία

Συνέλευση Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας: Ελάχιστα μέλη λόγω ζέστης και covid-19

Ακούστε το άρθρο

Αθ. Μούσχος: «Περιμέναμε περισσότερα μέλη»

Κ. Μουσάς: «Η δέσμευση της κυβέρνησης»

Ο φόβος του κορωνοϊού και η ζέστη ήταν οι λόγοι που από τα 800 μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας εμφανίστηκαν λιγότερα από 40 στην Γενική Συνέλευση.

«Περιμέναμε περισσότερα μέλη σήμερα για να συζητήσουμε τα θέματά μας», δήλωσε ο πρόεδρος κ. Αθ. Μούσχος και συνέχισε: «τα προβλήματα δεν λύνονται στα καφενεία».

Το Δ.Σ. του κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, πραγματοποίησε την τακτική γενική συνέλευσή του η οποία λόγω της κρίσης του Covid-19 δεν πραγματοποιήθηκε τον μήνα Απρίλιο βάσει καταστατικού. Η γεν. συνέλευση έγινε χθες στις 10¨00 στα γραφεία του συλλόγου. Παρόντες ο  πρόεδρος Αθανάσιος Μούσχος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Μουσάς, ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Γούβης και τα άλλα μέλη του ΔΣ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα κάτωθι : 1/Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2019 και προυπολογισμού 2020  2/Έκθεση πεπραγμένων περασμένης σαιζόν 3/Περί εκτάκτου εισφοράς για τη νέα σαιζόν υπέρ συλλόγου και υπέρ Γ΄Κ.Ο.Π. 4/ Διάφορα θέματα προς συζήτηση, προτάσεις μελών για τη νέα σαιζόν και τη γενικότερη θηρευτική πολιτική της νέας σαιζόν.

Μετά την συνέλευση ο κ. Κώστας Μουσάς δήλωσε στην «Πατρίς»:«Ένα άλλο θέμα που συζητήσαμε ήταν αν την επόμενη σεζόν θα κυνηγήσουμε ή θα παραμείνουμε σε περιορισμό λόγω κορονοϊού. Η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας  ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπήρξε η δέσμευση πως αν δεν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι να εγκλειστούμε σπίτι  μας το κυνήγι δεν κινδυνεύει και θα εξαιρεθεί από ενδεχόμενο μελλοντικό περιορισμό»

 

Όλη η επικαιρότητα